12/05/2024 10:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Βαγγέλης Σερίφης κατεβαίνει στις εκλογές με την "Λαϊκή Συσπείρωση"


Ο μουσικός Βαγγέλης Σερίφης (DJ Rico), σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, είναι ο εκλεκτός του ΚΚΕ για να συμμετάσχει ως υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η Τομεακή Επιτροπή Νότιου Τομέα της ΚΟΑ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου ότι στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι ο Βαγγέλης Σερίφης.

Ο Βαγγέλης Σερίφης γεννήθηκε το 1974. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών, του τμήματος ΦΠΨ και κάτοχος πτυχίου Ωδικής και Αρμονίας. Έχει εργαστεί στη Μέση Εκπαίδευση για 20 χρόνια. Παράλληλα, διετέλεσε μέλος του ΔΣ, τόσο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου (ΣΕΦΚ) όσο και του δευτεροβάθμιου οργάνου για σειρά ετών.

Κατοικεί στη Βάρη τα τελευταία δέκα χρόνια και είναι παντρεμένος με την παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και μοντέλο Κατερίνα Στικούδη, ενώ έχουν και ένα παιδί.

Είναι μέλος του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ. Συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός δεκάδων τραγουδιών και επιτυχιών στο χώρο της hip hop και pop μουσικής, αλλά και της underground ελληνικής σκηνής.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *