16/05/2024 2:37 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη: Έκτακτη ανακοίνωση για τη συναυλία των Πυξ Λαξ

Τι αναφέρει ο Δήμος Μαραθώνος


Τη στιγμή που προχωρούν από το πρωί οι προετοιμασίες (φωτό) για την μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στη Νέα Μάκρη με τους Πυξ Λαξ, προέκυψε έκτακτη ανακοίνωση από τον Δήμο Μαραθώνος όσον αφορά τους θεατές που θα προσέλθουν στον χώρο, αφού αναμένεται να γίνει κοσμοσυρροή.

Ο παραλιακός πεζόδρομος της Νέας Μάκρης θα είναι ασφυκτικά γεμάτος το βράδυ του Σαββάτου, δεδομένου ότι πρόκειται για μια συναυλία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων αλλά και γιατί δεν υπάρχει εισιτήριο αφού είναι δωρεάν.

Οι Πυξ Λαξ όπου κι αν εμφανίζονται γίνεται πανικός, και το ίδιο αναμένεται να γίνει και αύριο βράδυ στη Νέα Μάκρη. Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας πιο ώριμοι από ποτέ θα τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος που έγραψε ιστορία στον χώρο της μουσικής.

Για την καλύτερη διευκόλυνση των θεατών που θα προέλθουν ο Δήμος Μαραθώνος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει για τους έξτρα χώρους όπου κανείς μπορεί να παρκάρει. Θα είναι ανοικτός ο αύλειος χώρος του πρώην εργοστασίου της Porcelana που βρίσκεται επί της Λ. Μαραθώνος έναντι του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μάκρη, ώστε να μπορέσουν όσοι θέλουν να παρκάρουν εκεί..

Η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι επειδή αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου στην συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στην παραλία Νέας Μάκρης αύριο Σάββατο 29/7 στις 21.00, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να σταθμεύετε τα οχήματά σας στον αύλειο χώρο του πρώην εργοστασίου της Porcelana που βρίσκεται επί της Λ. Μαραθώνος έναντι του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μάκρη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *