15/05/2024 5:17 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Βάνδαλοι προκάλεσαν φθορές στα αυτοκίνητα του Δ. Καρασταμάτη & της Βαλερί Βασιλικού

Σκληρή ανακοίνωση της Δημοτικης Αρχής για τις δύο επιθέσεις βανδαλισμού


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Δημήτρη Καρασταμάτη και την σύζυγό του Βαλερί Βασιλικού σήμερα το πρωί, όταν διαπίστωσαν πως τα αυτοκίνητά τους είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές από επίθεση αγνώστων.  Τα δύο αυτοκίνητα ήταν παρακαρισμένα στη Ραφήνα όπου διαμένουν, ενώ εντύπωση προκαλεί πως σε όλα τα άλλα οχήματα που ήταν στον ίδιο δρόμο, δεν προκλήθηκε καμία ζημιά.

Πρόκειται για επιθέσεις βανδαλισμού, που στόχο είχαν προφανώς να πλήξουν την δημοτική σύμβουλο κ. Βασιλικού, αλλά και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Βιώσιμου Περιβάλλοντος κ. Καρασταμάτη. Σύσσωμη η δημοτική Αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζει τις δύο επιθέσεις βανδαλισμού, ενώ τονίζουν πως “δεν μας εκφοβίζουν οι θρασύδειλες και άνανδρες πράξεις βίας”…

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

“Καταδικάζουμε ως Διοίκηση και Δημοτική Αρχή Ραφήνας Πικερμίου με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις δύο επιθέσεις βανδαλισμού, στα αυτοκίνητα της Δημοτικής Συμβούλου, κας Βαλερί Βασιλικού και του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της Επιτροπής Βιώσιμο Περιβάλλον κ. Δημήτρη Καρασταμάτη.

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης καταστρέφοντας τα παρμπρίζ των δύο αυτοκινήτων ενώ σε κανένα από τα υπόλοιπα ΙΧ που βρίσκονταν παρκαρισμένα στον ίδιο δρόμο δεν προκλήθηκε ζημιά.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των αρχών καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται τέτοιου είδους επίθεση.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας εκφοβίζουν οι θρασύδειλες και άνανδρες πράξεις βίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε κλίμα ανασφάλειας σε μια ευαίσθητη περίοδο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους φαινόμενα από όπου και αν προέρχονται ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στη δημιουργία ομαλού προεκλογικού κλίματος”.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *