16/05/2024 3:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρεις γυναίκες Ρομά έκλεβαν σπίτια μέρα μεσημέρι στη Ραφήνα

Τις έχει καταγράψει κάμερα με κατσαβίδια να ανοίγουν πόρτες και να κλέβουν χρυσαφικά


Τρεις γυναίκες Ρομά περιφέρονται τελευταία στη Ραφήνα και εισβάλλουν σε σπίτια μέρα μεσημέρι για να κλέψουν. Την συγκεκριμένη τριάδα πάντως, την έχει καταγράψει κάμερα να χτυπούν τα κουδούνια και να προσπαθούν να μπουν μέσα για να αρπάξουν ότι βρουν. Μάλιστα όπως αναφέρεται, τις έχουν καταγράψει να βρίσκονται μέσα σε ένα σπίτι και να κλέβουν!

Η ανιψιά του άνδρα που έπεσε θύμα κλοπής σήμερα στο κέντρο της Ραφήνας ανέβασε μια ανάρτηση αναφέροντας:

“Καλησπέρα σας, μοιράζομαι αυτήν τη φωτογραφία σήμερα για να προειδοποιήσω τους ανθρώπους να προσέχουν τα σπίτια τους. Σήμερα, τρεις γυναίκες εισέβαλαν στο σπίτι του θείου μου σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας. Χρησιμοποίησαν κατσαβίδια για να μπουν και κλέψανε χρυσαφικά…

Βρισκόμουν κοντά και πήγα στο σπίτι κάτω από το δικό τους για να περιμένω να βγουν, αλλά δυστυχώς δεν τις αναγνώρισα και είδα τρεις άγνωστες γυναίκες. Ήταν πολύ αποφασιστικές και αλαζονικές.

Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί, καθώς μέχρι το τέλος του Αυγούστου μπορεί να υπάρξουν περισσότερες περιπτώσεις κλοπών στα σπίτια μας.

Πώς μπορώ να προφυλαχθώ περισσότερο εκτός από το να τους τραβήξω βίντεο; Κάλεσα την αστυνομία και ήρθαν, αλλά αμφιβάλλω αν θα πάρουν μέτρα!”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *