26/07/2024 8:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διαρροή νερού εδώ και 10 ημέρες στην Αρτέμιδα!!!

Λάσπη, βρώμα και κουνούπια έχουν γεμίσει στην περιοχή και οι κάτοικοι είναι στα κάγκελα


Στην Αρτέμιδα, η κατάσταση είναι ανησυχητική λόγω της διαρροής νερού που διαρκεί εδώ και 10 ημέρες. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους για την ανεπίλυτη κατάσταση, παρά την ειδοποίηση προς τον Δήμο.

Η κατάσταση είναι απερίγραπτη, καθώς η περιοχή έχει βυθιστεί στη λάσπη λόγω της διαρροής. Εκτός από τις οικονομικές απώλειες από το χαμένο νερό, η περιοχή αντιμετωπίζει ένα άλλο πρόβλημα, καθώς οι λακκούβες που έχουν γεμίσει νερό έχουν προκαλέσει την εμφάνιση πολλών κουνουπιών. Το περιβάλλον μετά από τόσες ημέρες είναι απελπιστικό, με έντονη δυσοσμία που προέρχεται από τη στασιμότητα του νερού.

Επιπλέον, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική για τις οικογένειες με νεογέννητα μωρά που κατοικούν στην περιοχή. Οι αναξιόπιστες συνθήκες μπορεί να απειλήσουν την υγεία τους και να προκαλέσουν ανησυχία στους γονείς.

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί άμεσα αυτή η κρίσιμη κατάσταση και να επιλυθεί η διαρροή νερού προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω ζημίες και να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγιεινή των κατοίκων της περιοχής.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *