17/05/2024 4:46 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Ξαφνική παραίτηση από την Ευρώπη Κοσμίδη – Τι συνέβη;

Για ποιους λόγους δεν κατεβαίνει ως υποφήφια Δήμαρχος Αχαρνών, όπου μέχρι χθες δήλωνε μάχιμη και αποφασιστική


Στροφή 180 μοιρών έκανε η Ευρώπη Κοσμίδη, όσον αφορά την διεκδίκηση του Δήμου Αχαρνών όπου μέχρι… χθες δήλωνε μάχιμη και αποφασιστική και ξαφνικά παραιτείται από αυτήν την μάχη και κατεβαίνει στο πλευρό του”φίλου” της όπως τον αποκαλεί, Νίκου Χαρδαλιά

  • Ποιοι, όμως, είναι οι πραγματικοί λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση;
  • Ποιος και τι την έκανε να αλλάξει γνώμη και πλώρη; Γιατί είπε το ΝΑΙ στον Χαρδαλιά;
  • Καλή φίλη ήταν και με τον Πατούλη αλλά δεν θα κατέβαινε μαζί του στις Περιφερειακές εκλογές.

Εσάς δεν σας προκαλεί εντύπωση ότι αποφάσισε την κάθοδό της στην Περιφέρεια όταν εδώ και μήνες διεκδικούσε με μαχητικό λόγο την εκλογή της στον Δήμο Αχαρνών;

Αποσύρεται λοιπόν οπό τη διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Αχαρνών η Ευρώπη Κοσμίδη όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα social media. Η πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά, καλού της φίλου, όπως τον αποκαλεί για την Περιφέρεια Αττικής, της άλλαξε γνώμη και σχέδια.

Μάλιστα, αποδεσμεύει τα μέλη της παράταξής της ώστε να κινηθούν κατά βούληση, επιδιώκοντας έτσι να μην τραβήξει κόκκινες γραμμές και να μην συνεχίσει τους υψηλούς τόνους της προηγούμενης περιόδου.

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ.Κοσμίδη:

Η συγκυρία το επιβάλλει, η μεγάλη μου οικογένεια των ανθρώπων που εδώ και χρόνια δίνουμε αγώνες μαζί το επιβάλλουν, το Μενίδι και η ανάγκη να ξεφύγει απο την παρακμή το επιβάλλουν, αποδέχομαι την πρόταση του καλού μου φίλου Νίκου Χαρδαλιά και συστρατεύομαι.

Με σεβασμό στην εξαιρετική μου δημοτική ομάδα, τους αποδεσμεύω και τους ζητώ με την μοναδική αίσθηση καθήκοντος και αγάπης που έχουν για την πόλη μας, να επιλέξουν το μετερίζι που θα αγωνισθούν για αυτή. Τους ευχαριστώ για αυτό το ξεχωριστό μικρό αλλά τόσο γεμάτο ταξίδι και τους προσκαλώ στην μεγάλη προσπάθεια για να πάει η Αττική μας μπροστά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *