19/05/2024 1:52 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιος γνωστός εκδότης χρωστά 2 εκατ. ευρώ στο δημόσιο;

Είναι στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου που έβγαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων


Η αλήθεια είναι πως όποτε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δημοσιεύει τη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου, βρίσκεις λαβράκια.

Μία από τις μιντιακές περιπτώσεις είναι ο Παντελής Σμυρνιωτάκης. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, το 2021 η Νίκη Εκδοτική εξαγόρασε την Alpha Editions με τον ίδιο να τοποθετείται πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Αντιπρόεδρος είναι η Αναστασία Σμυρνιωτάκη, CEO ο Παναγιώτης Ροτζιώκος και εκδότης των Μέσων της εταιρείας έχει αναλάβει ο Πέτρος Κωστόπουλος (όποια πέτρα κι αν σηκώσεις…)- με τους δύο τελευταίους, ωστόσο, να έχουν προσληφθεί στην εταιρία σε περίοδο μετά τη δημιουργία των χρεών.

Η Alpha Editions εκδίδει τα περιοδικά «4 Τροχοί», «Hello», «7Μέρες TV», το γνωστό «Nitro» (που έχει πάντως να κυκλοφορήσει από πέρυσι, αγνοείται η τύχη του) ενώ παράλληλα λειτουργούν τα sites 4troxoi.gr, Provocateur.gr, TheNotebook.gr και Faysbook.gr.

Σύμφωνα με την ΑΔΑΕ λοιπόν, ο Παντελής Σμυρνιωτάκης του Ιωάννη χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο, ούτε λίγο ούτε πολύ, σχεδόν 2 εκατ. ευρώ! Επακριβώς η συνολική οφειλή ανέρχεται στα 1.926.318,45 ευρώ που επιμερίζεται σε 74.610,55 ευρώ στη ΔΥΟ, 576.008,77 ευρώ ως οφειλές τελωνείων και 1.275.699,13 συνεισπραττόμενα δημοσίου. Δεν τα λες και λίγα…

dailymedia.com

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *