29/04/2024 4:15 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η κωμωδία “Ανδρική νοημοσύνη, οξύμωρο;” έρχεται στο Λαύριο

Στις 24 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Τεχνολογικού Πάρκου


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε ένα ξεκαρδιστικό μονόλογο, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, πρέπει να βρει λύση στον απόλυτο γρίφο για να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του.

Αλήθεια, ξέρει κανείς τι θέλουν οι γυναίκες; Πόσο εύκολο είναι τελικά να τις καταλάβουν οι άντρες; Τα ερωτήματα αυτά έρχεται να απαντήσει ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην ανθρώπινη, ξεκαρδιστική κωμωδία “Ανδρική νοημοσύνη, οξύμωρο;” του Ρομπέρ Ντουμπάκ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, στις 24 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Τεχνολογικού Πάρκου στο Λαύριο.

Επόμενες στάσεις της θερινής περιοδείας της παράστασης είναι το Κηποθέατρο Παπάγου (1/9) και το Κηποθέατρο Νίκαιας (11/9).

Ο Μάνος, ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος, για να καταλάβει τις γυναίκες, θα κληθεί να ανακαλύψει πρώτα τον εαυτό του. Σε αυτή του την προσπάθεια, αρωγός του το κοινό, αλλά και πέντε ακόμα πρόσωπα έκπληξη που θα υποδυθεί… ο ίδιος!

Το αν θα μπορέσει τελικά να λύσει τον γρίφο που εδώ και αιώνες είναι άλυτος, ώστε να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του θα αποκαλυφθεί επί σκηνής σε έναν απρόβλεπτο μονόλογο, που σκοπό έχει μέσα από τις οικείες ξεκαρδιστικές καταστάσεις, να ανακαλύψει αν η ανδρική νοημοσύνη είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο.

Προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *