18/07/2024 12:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Και ο Νίκος Πουλόπουλος στην παράταξη “Σαρωνικός Αύριο¨του Γ. Σωφρόνη

Κοινή συνισταμένη είναι η ανάγκη να συνενωθούν δυνάμεις, προκειμένου να ξεπεραστεί η πολλαπλή κρίση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Σαρωνικού


Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Πουλόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο» και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Σωφρόνης, συμφώνησαν στην ανάγκη συνεργασίας και συμπόρευσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Κοινή συνισταμένη των δύο πλευρών είναι η ανάγκη να συνενωθούν δυνάμεις, προκειμένου να ξεπεραστεί η πολλαπλή κρίση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Σαρωνικού.

Η μεγάλη οικονομική δυσπραγία, η διοικητική ανεπάρκεια, η άκρως προβληματική διαχείριση της καθημερινότητας, το μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η άκρως προβληματική αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών της φωτιάς καθιστούν αναγκαία την ανάδειξη μιας Δημοτικής Αρχής που θα εργαστεί με σχέδιο και ισχυρή πολιτική βούληση, με σοβαρότητα και εξωστρέφεια, με πρόγραμμα και με όραμα προκειμένου να αναταχθεί ο Δήμος και να μπει σε τροχιά ομαλής λειτουργίας.

Ο Νίκος Πουλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι η ώρα σοβαρών αποφάσεων ανάλογων με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Ποτέ άλλοτε ο Σαρωνικός δε βρέθηκε σε αυτήν την δυσχερή κατάσταση. Ποτέ άλλοτε οι δημότες δε βρέθηκαν τόσο απροστάτευτοι. Είναι τώρα η στιγμή να εγγυηθούμε σκληρή δουλειά, συνέπεια μεταξύ προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών έργων.

Κυρίως να εγγυηθούμε ότι με σχέδιο σοβαρό, με πνεύμα ενωτικό, με εφόδια την εμπειρία και την καλή συνεργασία με την περιφέρεια και την κεντρική διοίκηση, θα αποδώσουμε στο δήμο μας την χαμένη αξιοπιστία, θα παραδώσουμε στους δημότες έργο και την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Για τον Γιώργο Σωφρόνη το τρίπτυχο ΕΝΟΤΗΤΑ – ΟΡΑΜΑ – ΠΡΑΞΗ, δεν είναι πουκάμισο αδειανό, δεν είναι προεκλογικό πυροτέχνημα, όπως συνήθως συμβαίνει σε προεκλογικές περιόδους. Είναι μια ώριμη δυνατότητα που μπορεί η διοίκησή του να κατακτήσει. Αναλαμβάνω την ευθύνη αυτή και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σωφρόνης υποδέχτηκε με θερμά λόγια τη συνεργασία του κ. Πουλόπουλου με την παράταξή του: «Το διαρκές και ενωτικό κάλεσμα μας προς τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου αποκτά ξεχωριστό περιεχόμενο με την προσχώρηση του Νίκου Πουλόπουλου στην παράταξή μας. Το ήθος του, η εντιμότητά του, η γνώση και η εμπειρία του, η επιστημονική του κατάρτιση, κυρίως η ασυμβίβαστη διάθεσή του για προσφορά στο Δήμο μας είναι εκείνα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που ο Δήμος μας και οι δημότες έχουν ανάγκη για την επόμενη μέρα.

Οι στιγμές για το Δήμο μας είναι κρίσιμες και μας επιβάλλουν ενότητα, κοινή δράση και συνεπή δουλειά. Ευχαριστώ τον Νίκο για την ευθύνη που αναλαμβάνει»

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *