08/05/2024 9:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Ρασοφόρος σε νεαρή κοπέλα: “Που πας έτσι ξέ@@λο, εγώ θα σε είχα κλειδώσει σπίτι”

Απίστρυτο επεισόδιο σε πλοίο της γραμμής με πρωταγωνιστή έναν βωμολόχο μοναχό


Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε την Παρασκευή 11/8 σε πλοίο της γραμμής που εκτελούσε δρομολόγιο Ραφήνας, Τήνου, Μυκόνου. Ηλικιωμένος Ρασοφόρος που έφερε μοναχικό σχήμα, ευρισκόμενος έξω στο κατάστρωμα πλοίου προσέγγισε παρέα κοριτσιών ηλικίας από 21 έως 27 και απρόκλητα ξεκίνησε να επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις εναντίον τους.

Ιδιαιτέρως μία 23χρονη κοπέλα την προπηλάκισε πολύ άσχημα λεκτικά με εκφράσεις όπως “Δεν ντρέπεσαι, που πας έτσι ξέκ….λο, πως σε αφήνει η μάνα σου και ο πατέρας σου, αυτοσεβασμό δεν έχεις, αξιοπρέπεια δεν έχεις, αν σε είχα εγώ κόρη θα σε είχα κλειδώσει σπίτι”.

Η 23χρονη κοπέλα, φοιτήτρια φαρμακευτικής αρχικά σοκαρίστηκε ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να απομακρυνθεί με την παρέα της στο μέσα σαλόνι του πλοίου.

Στο συμβάν μπροστά ήταν η δικηγόρος Νατάσα Κότσαρη και τα 2 παιδιά της, σύζυγος του εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέα Καραγιάννη η οποία βοήθησε την κοπέλα, ζήτησε τα στοιχεία του ρασοφόρου για να κατατεθεί επίσημη καταγγελία εναντίον του, ενώ ο κατά δήλωσίν του Μοναχός επιτέθηκε και κατά της κυρίας Κότσαρη μπροστά στα παιδιά της με αγοραίες εκφράσεις.

Στη συνέχεια παρενέβησαν επιβάτες που απείλησαν τον μοναχό πως θα φέρουν υπεύθυνο του πλοίου και εκείνος αποχώρησε.

ekklisiaonline.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *