29/04/2024 1:18 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H διπλή εκτέλεση στο Σούνιο, και το μυστήριο με τον δολοφόνο

Τον Ιανουάριο του 1991 βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι, η Μαρία Νίκα και ο αρραβωνιαστικός της, ανθυποπλοίαρχος Στέφανος Στεφάνου


Στα ανεξιχνίαστα εγκλήματα παραμένει, πάνω από 30 χρόνια η διπλή εκτέλεση στο Σούνιο με θύματα την Μαρία Νίκα και του αρραβωνιαστικού της Στέφανου Στεφάνου.

Τον Ιανουάριο του 1991 βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι, η Μαρία Νίκα και ο αρραβωνιαστικός της, ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, Στέφανος Στεφάνου, σε μικρή απόσταση από το αυτοκίνητό τους, στο Σούνιο. Οι σοροί είχαν συρθεί λίγα μέτρα πιο κει, έξω από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το ζευγάρι δέχτηκε αιφνιδιαστική επίθεση από τον δολοφόνο του, ο οποίος με μία δίκανη καραμπίνα, κλεμμένη από διάρρηξη σε κατοικία των Μελισσίων, έσπασε το τζάμι του συνοδηγού και εκτέλεσε τα θύματά του με δύο πυροβολισμούς έκαστο.

Το όπλο του φόνου βρέθηκε με κομμένο το μέρος της κάννης πέντε μέρες αργότερα στη θάλασσα μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα της Μαρίας. Οι αστυνομικές αρχές δεν εντόπισαν ούτε δακτυλικά αποτυπώματα, ούτε DNA του δράστη.

Στα πρακτικά έμεινε πως πιθανότατα το ζευγάρι έγινε άθελά του, μάρτυρας παράνομων συναλλαγών που αφορούσαν είτε σε ναρκωτικά, είτε σε κλοπιμαία.

Τραγική ειρωνεία; Λίγο πριν γνωρίσει τον Στέφανο, η Μαρία είχε σωθεί από τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του τότε αρραβωνιαστικού της και ενός φίλου τους. Με τον Στέφανο ήθελε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της αλλά η μοίρα της επιφύλασσε την τραγική τροπή.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *