16/05/2024 5:21 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρόμος στο Μενίδι! Έβγαλαν πιστόλια σε βενζινάδικο (βίντεο-ντοκουμέντο)

Για 40 δευτερόλεπτα έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη οι δύο υπάλληλοι του καταστήματος


Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην περιοχή η ένοπλη ληστεία που έγιεν πριν λίγες μέρες. Τον τρόμο έζησαν δύο υπάλληλοι βενζινάδικου στο Μενίδι, όταν δύο κουκουλοφόροι ληστές μπούκαραν στο γραφείο του πρατηρίου υγρών καυσίμων και άρπαξαν τα μετρητά που υπήρχαν στο ταμείο του καταστήματος.

Βίντεο-ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μενίδι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iEidiseis.

Οι δύο ληστές εισέβαλαν στο βενζινάδικο στις 20.00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Φορούσαν κουκούλες και άσπρες μάσκες στο πρόσωπο για να κρύβουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, όπως και γάντια για να είναι σίγουροι ότι δεν θα αφήσουν πίσω τους ίχνη.
Μπήκαν με γρήγορες κινήσεις στο πρατήριο, απείλησαν με πιστόλια τους δύο υπαλλήλους (μία γυναίκα και έναν άντρα) και άρπαξαν μετρητά από το ταμείο. Έντρομοι οι υπάλληλοι στη θέα των όπλων σήκωσαν τα χέρια ψηλά για να μην τους κάνουν κακό οι επικίνδυνοι ληστές. Η ένοπλη επίθεση είχε διάρκεια 40 δευτερολέπτων, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι κακοποιοί αφαίρεσαν περίπου 500 ευρώ.
Οι δράστες περιγράφονται ως «επαγγελματίες», με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενιδίου να έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για τη σύλληψή τους. Στο μικροσκόπιο μπαίνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείς του βενζινάδικου.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *