04/05/2024 3:50 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο ντοκουμέντο! Η στιγμή που προσπαθούν να σώσουν τον τραγικό πατέρα στο Λαγονήσι

Βούτηξε στη θάλασσα να σώσει το παιδί του από πνιγμό, παρότι δεν ήξερε κολύμπι


Στο Λαγονήσι, συνέβησαν τραγικά γεγονότα χθες το πρωί Δευτέρα 21/8, καθώς ένας 48χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσει τον 8χρονο γιο του από τα ισχυρά ρεύματα που τον είχαν παρασύρει.

Βίντεο κατέγραψε τις συγκινητικές στιγμές καθώς ο 48χρονος πατέρας προσπαθούσε να σώσει το παιδί του από πνιγμό στα νερά του Λαγονησίου. Το βίντεο αποτυπώνει την αγωνία των παρευρισκομένων ανδρών που είχαν βρεθεί με ένα φουσκωτό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή.

Ο άτυχος πατέρας δυστυχώς έχασε τις αισθήσεις του, ενώ οι άνδρες από το φουσκωτό προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν. Ένας από αυτούς έκανε ακόμα και βουτιά στη θάλασσα για να τον μεταφέρει κολυμπώντας μέχρι το σκάφος. Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι τον τράβηξαν πάνω στο φουσκωτό, προσπαθώντας να του παράσχουν βοήθεια.

Ο 48χρονος άνδρας διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί επιχείρησαν απεγνωσμένα να τον διατηρήσουν στη ζωή. Όμως, το απόγευμα της Δευτέρας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο τραγικός πατέρας είχε προσπαθήσει να βοηθήσει τον γιο του όταν αυτός είχε παρασυρθεί από τα ισχυρά ρεύματα. Παρά τις προσπάθειες των επιβατών ενός ιδιωτικού φουσκωτού σκάφους και δύο ναυαγοσωστών να τον διασώσουν, η ανυπέρβλητη δύναμη της θάλασσας αποδείχθηκε μοιραία.

Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο άτυχος πατέρας δεν γνώριζε κολύμπι και, αν και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί του, τελικά υποχρεώθηκε να αντιμετωπίσει τις άγριες δυνάμεις της θάλασσας.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *