15/05/2024 9:53 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο κύβος ερρίφθη! Υποψήφια Δήμαρχος η Τσεβά – Από κάτω ο Ξηντάρας

Και επισήμως πλέον κατέληξαν στη μοιρασιά οι δύο συνδυασμοί


O κύβος ερρίφθη! Μετά από συσκέψεις, παρασυσκέψεις, δώσε, πάρε… αυτά που γίνονται συνήθως σε τέτοιους “γάμους”, η απόφαση πάρθηκε. Πρώτη και υποψήφια δήμαρχος στον κοινό συνδυασμό Τσεβά-Ξηντάρα είναι η Δήμητρα Τσεβά-Μήλα.

Ο Κώστας Ξηντάρας; Δεν αναφέρεται πουθενά, προφανώς θα είναι “υπό” της υποψήφιας δημάρχου. Από κάτω της… Κάτι που όλοι το ήξεραν -μικρό χωριό γαρ-, αλλά απέμενε η επίσημη ανακοίνωση.

Παρακαλώ διαβάστε…

“Στις 8 Οκτωβρίου έχουμε την ευκαιρία και τη δύναμη στα χέρια μας. Αποφασίζουμε-ψηφίζουμε
Μπροστά σε Νέα Πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι.
Για κάθε γειτονιά αυτού του πανέμορφου τόπου. Με κοινό στόχο είμαστε εδώ και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αλλάξει ρότα ο Δήμος μας. Μπροστά μας έχουμε μία νέα πορεία.

Οι συνδυασμοί μας ενώθηκαν. Δύο ποιοτικές ομάδες ανθρώπων με ήθος, γνώση, εμπειρία, όρεξη και θέληση για σκληρή δουλειά. Όραμα και δέσμευσή μας είναι ένας Δήμος με χρηστή διοίκηση, δημοκρατικές διαδικασίες, διαφάνεια, διαβούλευση και λογοδοσία. Δίπλα σε κάθε πολίτη. Ένας Δήμος που θα ενώνει.

Νέοι άνθρωποι με σχέδιο για καλύτερη ποιότητα ζωής, προστασία του περιβάλλοντος, οικονομική αναζωογόνηση, ποιοτικές υποδομές για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Απέναντι σε εκείνους που θέλουν να κάνουν τον τόπο μας κέντρο
διαχείρισης λυμάτων και απορριμάτων.

Μπροστά σε Νέα Πορεία με τη Δήμητρα Τσεβά-Μήλα υποψήφια δήμαρχο.
Η ευθύνη όλων είναι μεγάλη”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *