29/04/2024 6:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκτακτη ανακοίνωση για τη συναυλία στο Κορωπί με Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου

Οι διοργανωτές της μουσικής εκδήλωσης ενημερώνουν ότι...


Λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται να υπάρξει στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου στο θέατρο Δεξαμενής, από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, οι διοργανωτές της εκδήλωσης κάνουν γνωστό στο κοινό, ότι θα τηρηθεί απόλυτη προτεραιότητα στους κατοίκους του Δήμου Κρωπίας.

Για το λόγο αυτό, θερμή παράκληση, οι πολίτες του δήμου μας θα ήταν απαραίτητο να έχουν μαζί τους κάποιο αποδεικτικό έγγραφο, που να πιστοποιεί τον τόπο κατοικίας τους.

Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις “Σφήττεια” έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση όλων μας ως κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, και θα ήταν άδικο να αποκλειστεί άθελά μας η παρουσία δημοτών μας, λόγω συνωστισμού που πιθανόν να προκληθεί από την αθρόα προσέλευση κοινού και πέραν του Δήμου μας.

Η μεγάλη συναυλία της Πέμπτης, είναι αφιερωμένη στην Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» της ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Για το λόγο αυτό στην είσοδο του θεάτρου Δεξαμενής θα υπάρχει κυτίο όπου θα συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της μονάδας, που επιτελεί εδώ και χρόνια τεράστιο κοινωνικό έργο με την δωρεάν φροντίδα ασθενών με καρκίνο και ασθενών με νόσο του κινητικού νευρώνα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *