29/04/2024 1:38 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτός είναι ο εμπρηστής που κατηγορείται ότι έβαζε φωτιές στον Αυλώνα – To προφίλ του

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες και τι λέει ο δικηγόρος που τον υπερασπίζεται


Περισσότερα στοιχεία για τον εμπρηστή που συνέλαβαν στον Αυλώνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σήμερα. Οι πληροφορίες για τον 45χρονο άνδρα που κατηγορείται ότι έβαζε φωτιές στην περιοχή, ενώ σπίτι του βρέθηκαν πευκοβελόνες, φλόγιστρο και προσανάμματα, αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομα με σοβαρά προβλήματα.

Μοναχικός τύπος, από οικογένεια γαιοκτημόνων που μεγάλωσε και πέρασε όλα τα χρόνια της ζωής του στον Αυλώνα, σπούδασε νομική αλλά τα τελευταια 15 χρόνια εγκατέλειψε και επέστρεψε στα πατρογονικά αμπέλια. Αυτός είναι ο 45χρονος που κατηγορείται ως «ο εμπρηστής του Αυλώνα».

Ο άνδρας, που συνελήφθη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης (24.08.2023) καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν πευκοβελόνες, φλόγιστρο και προσανάμματα, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες ότι κινούνταν με το ασημί αυτοκίνητο στα σημεία της περιοχής του Αυλώνα, που σήμερα το πρωί ξέσπασαν φωτιές, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που «ξεσκονίζουν» το κινητό του αναζητώντας διαδρομές και στίγματα καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι έχει βάλει κι άλλες φωτιές.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, μετα τον θάνατο του πατέρα του διαμένει με την 90χρονη μητέρα στο πατρικό του και ασχολείται με τα αμπέλια που διαθέτει στην περιοχή, είναι άγαμος ενώ λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αφορουν σε διπολική διαταραχή. Μάλιστα, οι ίδιες «πηγές» λένε πως το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή.

Το newsit.gr, επικοινώνησε με τον συνήγορο του κ. Κωνσταντίνο Γώγο, ο οποίος δήλωσε πως « Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία. Έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης. Είναι δραματικό να παρουσίαζεται μία ψευδή εικόνα για την προσωπική και επαγγελματική του κατάσταση. Δεν έχει τη δικηγορική ιδιότητα εδώ και δεκαετίες και δεν έχει απασχολήσει ποτέ την δικαιοσύνη.

Είναι ένας φιλήσυχος επαγγελματίας που ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Δε θα αποτελέσει ο εντολέας μου το εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθεί διά της συλλήψεώς του η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού για δασοπυρόσβεση».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *