26/06/2024 1:35 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο “τύπος” που την πέφτει σε κοπέλες σε ερημικές παραλίες ξαναχτύπησε στο Μάτι

Επιχείρησε να παρενοχλήσει μια τουρίστρια που ήταν μόνη, αλλά τον πήραν είδηση κι έφυγε


Είναι γνωστό ότι κυκλοφορεί ένα ύποπτος άνδρας, όπου κυνηγάει μοναχικές γυναίκες σε ερημικές παραλίες κυρίως στο Μάτι. Σύμφωνα με νέα καταγγελία μιας κατοίκου της περιοχής, αυτός ο συγκεκριμένος εφανίστηκε ξανά και προσπάθησε να παρενοχλήσει μια νέα κοπέλα, τουρίστρια που έκανε ηλιοθεραπεία μόνη της.

Αλλά καλύτερα διαβάστε πως περιγράφει η κάτοικος της περιοχής το περιστατικό που συνέβη στην παραλία στο Μάτι:

Ο “τύπος” στην παραλία ξαναχτύπησε.

“Πήγα για μια βουτιά στα βραχάκια μετά τον Φάρο και μόλις μπαίνω στην θάλασσα παρατηρώ έναν καστανό στο παραλιακό μονοπάτι να πηγαίνει πέρα δώθε απο την παραλία δίπλα στον Φάρο μέχρι τα σκαλάκια για τα βραχάκια και πάλι το ίδιο, να κάθετε λίγο πίσω απο τα δέντρα και πάλι το ίδιο, και να παρακολουθεί κάτω στην παραλία...

Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για 30 λεπτά (χρονομετρημένα γιατί χρονομετρώ πόσο κολυμπώ), κάποια στιγμή που πέρασε ενας ηλικιωμένος έκανε ότι έφευγε απο το στενάκι προς Ποσειδώνος και μετά ξαναγύρισε .. περίμενε μέχρι που έφυγαν όλοι απο την παραλίτσα του φάρου και έμεινε μόνη της μια κοπελίτσα που έκανε ηλιοθεραπεία.

Τα έβλεπα όλα μέσα απο την θάλασσα που συνέχιζα να κολυμπώ. Αμέσως κατέβηκε κάτω, πήγε δίπλα στην κοπελίτσα και άρχισε να της μιλά. Αν απλά ήθελε να της μιλήσει γιατί περίμενε να φύγουν όλοι?

Βγήκα αμέσως απο την θάλασσα στο συγκεκριμένο σημείο και τον ρώτησα αν γνωρίζει την κοπέλα και γιατί περίμενε μισή ώρα να μείνει μόνη της για να έρθει να της μιλήσει.. εμφανώς εκνευρίστηκε.. η κοπέλα ήταν τουρίστρια και είχε ήδη τρομάξει με το “στενό μαρκάρισμα”…

Του είπε να την αφήσει ήσυχη αλλά αυτός δεν έφευγε. Της είπα αν θέλει να έρθει μαζί μου αλλά προσπάθησε παραλιακώς και μπερδεύτηκε πώς να φτάσει στην άλλη παραλίτσα..

Αυτός μόλις η κοπελίτσα μπήκε στην θάλασσα ανέβηκε πάλι στον χωματόδρομο και κρύφτηκε πίσω απο τους κέδρους. Η κοπέλα τον είδε, τρόμαξε και έφυγε τελικά τρέχοντας προς τον Φάρο.. αυτός επίσης άρχισε να τρέχει προς την ίδια κατεύθυνση αλλά εκείνη την ώρα ερχόταν μια άλλη κυρία γειτόνισσα και τελικά άλλαξε κατεύθυνση και πήρε το στενάκι προς την Ποσειδώνος.

Εντωμεταξύ είχα βγει και είχα καλέσει τον σύζυγο ο οποίος ήρθε και τον είδε καθώς έμπαινε στο αμάξι του και έφευγε… Είδαμε το αμάξι ξανα παρκαρισμένο κοντά στο Siama, μάλλον πήγε στις έκει ερημικές παραλίτσες… Η αστυνομια ενημερώθηκε για τα χαρακτηριστικά του και την πινακίδα του αμαξιού.

Ας έχουμε όλοι τον νου μας. και ας ενημερώσουμε και τα παιδάκια μας που πάνε ανέμελα στις παραλίες μας”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *