29/04/2024 2:05 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Θα βάλω φωτιά να σας κάψω όλους»! Τι έλεγε ο “εμπρηστής” του Αυλώνα

Μαρτυρίες για τον 45χρονο που συνελήφθη για εμπρησμό


Ένας 45χρονος πρώην δικηγόρος, που κατηγορείται για εμπρησμούς στον Αυλώνα, φέρεται να είναι γνωστός στις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες. Το παρελθόν του εμπεριέχει προηγούμενες περιπτώσεις που αφορούν ανάλογες κατηγορίες, όπως αναφέρεται.

Παρότι συνελήφθη πριν από μερικά χρόνια για παρόμοιες ενέργειες, είχε αποφύγει τη δίωξη μετά την απολύτως αναγκαία συγγνώμη και την καταβολή ενός διοικητικού προστίμου.

Κάτοικοι της περιοχής όπου ζει ο 45χρονος δεν εξεπλάγησαν από τη σύλληψή του. Αναφέρουν ότι είναι γνωστός για τις αμφιλεγόμενες πράξεις του, και μάλιστα αναφέρουν παραδείγματα προηγούμενων περιστατικών, όπως επίσης και την περίοδο που είχε προκαλέσει θέματα στην περιοχή με εμπρηστικές πράξεις.

Οι επιπλέον αναφορές αποκαλύπτουν ότι η κατάστασή του γινόταν χειρότερη μετά τη διακοπή της ιατρικής αγωγής που ακολουθούσε για τις ψυχιατρικές του ανάγκες. Η σύλληψή του για τις πρόσφατες πυρκαγιές στον Αυλώνα έρχεται λίγο καιρό μετά τη διακοπή της θεραπείας του, προκαλώντας ένα δράμα στην οικογένειά του.

Ο ίδιος ο 45χρονος, πριν από αρκετά χρόνια, είχε εμπλακεί σε υπόθεση παρόμοια με την τρέχουσα, όταν συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα πυρκαγιάς. Μετά από αυτό, συνελήφθηκε εκ νέου μετά από δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταβάλει πρόστιμο και είχε δεσμευτεί να μην επαναλάβει τις πράξεις του.

Παρά ταύτα, εντοπίστηκαν ευρήματα στο σπίτι του που επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες. Αντίθετα, ο ίδιος και ο δικηγόρος του υποστηρίζουν ότι βρέθηκε τυχαία στις περιοχές των πυρκαγιών και δηλώνουν την αθωότητά του.

Οι ερευνητές συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ οι αντιδράσεις της τοπικής κοινότητας διαδέχονται η μία την άλλη. Υπάρχουν βίντεο που καταγράφουν τις κινήσεις του πριν από τις πυρκαγιές, τα οποία παραδίδονται στις αρχές για εξέταση.

Κάποιοι κάτοικοι μοιράστηκαν όσα άκουσαν από τον ίδιο τον 45χρονο σε καφενείο, περιγράφοντας απειλές για ενέργειες πυρπόλησης. Έλεγε “θα σας κάψω όλους”.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν αντιφατικές απόψεις για τον χαρακτήρα του και τις πράξεις του, μερικοί τον περιγράφουν ως ήρεμο και άτομο που ασχολείται με αγροτικές δραστηριότητες.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *