30/04/2024 6:51 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές! Πήρε το όπλο του δράστη και τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες - Ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση


Ενας καυγάς για ασήμαντη αφορμή που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στην πλατεία που πραγματοποιείται το πανηγύρι της Παναγίας Σουμελά, στις Αχαρνές, έγινε αιτία για να βγάλει ένας άντρας αλβανικής καταγωγής όπλο και να ξεκινήσει αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis, όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν ο Αλβανός εμφανίστηκε στο πανηγύρι την ώρα που οι εργαζόμενοι μαζεύανε τους πάγκους. Εκεί ξέσπασε καυγάς μεταξύ του Αλβανού και δύο ανδρών.

Στον καυγά επενέβη 35χρονος Έλληνας (εργαζόμενος σε παγωτατζίδικο), ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο τον Αλβανό και τον έριξε κάτω. Το επεισόδιο έληξε, ωστόσο, θα είχε «συνέχεια» δύο ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ξημερώματα ο άντρας αλβανικής καταγωγής πήγε -έχοντας πάνω του όπλο- ξανά στο πανηγύρι και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Εκεί φώναξε τον 35χρονο για να λύσουν την παρεξήγηση του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο, όταν ήρθαν κοντά έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι, με συνέπεια να πέσει κάτω αιμόφυρτος.

Κατά τη διαφυγή του ο δράστης έπεσε πάνω σε διερχόμενο πολίτη, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω το όπλο του. Τότε ο 35χρονος το πήρε στα χέρια του και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες μαρτυρίες.

Και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο 35χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, σε αντίθεση με τον άντρα αλβανικής καταγωγής που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Ο σοβαρά τραυματισμένος είναι γνώριμος των Αρχών για μία σειρά από βαριά αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται, καθώς όλα τα παραπάνω προκύπτουν από μαρτυρίες. Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα εξακριβώνει όλα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *