16/05/2024 9:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έπεσαν μπουνιές στο ΟΑΚΑ! Θύμα ξυλοδαρμού γνωστός δημοσιογράφος

Του επιτέθηκε ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης μαζί με δύο μπράβους


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργος Παπαχρήστος χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα.

Όπως γράφει το in.gr, στον δημοσιογράφο επιτέθηκε ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης μαζί με δύο μπράβους. Από την επίθεση τραυματίστηκε ο Γιώργος Παπαχρήστος και μεταφέρθηκε για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο εφημερεύον Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Αργά το βράδυ μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του εφοπλιστή, ο οποίος ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την επίθεση που δέχτηκε το μέλος της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Παπαχρήστος από γνωστό εφοπλιστή. Η επίθεση σημειώθηκε στο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής συνάντησης Παναθηναϊκού – Μπράγκα αναίτια και χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση ή ένταση. Από την επίθεση τραυματίστηκε ο Γιώργος Παπαχρήστος ενώ ο εφοπλιστής, σε έξαλλη κατάσταση, συνέχισε να απευθύνει απειλές κατά της ζωής του.

Τονίζουμε ότι οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μια ευνομούμενη πολιτεία και καλούμε τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες Αρχές να πράξουν γρήγορα το καθήκον τους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *