27/05/2024 2:13 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χρύσα Βλαχάκη: Έχει και τις γνώσεις και την εμπειρία για ένα καλύτερο αύριο στη Ραφήνα & στο Πικέρμι

Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι Δημοτική Σύμβουλος και ζητά να την στηρίξετε για την επανακλογή της


Ο τόπος μας έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και αξιοποίησης δεδομένων που παρά την πολύ μεγάλη και επιτυχημένη δημιουργική προσπάθεια των τελευταίων ετών δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επίπεδο που επιθυμούμε και επιδιώκουμε.

Μέσω της ενασχόλησής μου ως Δημοτική Σύμβουλος από το 2014 μέχρι και σήμερα, του πατέρα μου Πέτρου Βλαχάκη ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς μου σαν ομάδα, με την ενεργή συμμετοχή μας σε τοπικούς αλλά και πολιτιστικούς συλλόγους, όπως ο σύλλογος του Ν. Βουτζά και ο σύλλογος Κρητών Ραφήνας, κάνουμε την δική μας προσπάθεια για την αξιοποίηση, ανάπτυξη και εξέλιξη της περιοχής μας.

Ζώντας μέσα σε αυτό το κλίμα προσπάθειας για την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και μέσω της επαγγελματικής μου κατάρτισης και δραστηριότητας ως Πολιτικός Μηχανικός, έχω πάντα την επιθυμία να συμμετέχω ενεργά στα κοινά και να συμβάλλω και εγώ στην επίτευξη ενός καλύτερου αύριο.

Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου στην οποία με την ψήφο σας με τοποθετήσατε έχω συνεχή επαφή και συμμετοχή στα θέματα,στα προβλήματα και τα πεπραγμένα του Δήμου μας.

Από την θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ασχολήθηκα κυρίως με την εκ βαθέων αναδιοργάνωση της δομής και λειτουργίας της Σχολικής Επιτροπής, την αναπροσαρμογή καταμερισμού των χορηγούμενων κονδυλίων, την υλοποίηση κτιριακών επεμβάσεων και την επίβλεψη των εργασιών και την αναβάθμιση των λειτουργιών των σχολείων.

Υπήρξα Υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας, συμμετείχα ως ενεργό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή, στην επιτροπή του Ν.Π.Δ.Δ. Φίλιππος Καβουνίδης, σε επιτροπές παραλαβής έργων, σε επιτροπές επιλογής αναδόχου εκπόνησης μελετών και άλλες.

Ασχολήθηκα με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τεχνικών θεμάτων συναφών με το επάγγελμά μου.

Τα τελευταία δύο χρόνια κατείχα την θέση της προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Φίλιππος Καβουνίδης. Από την θέση αυτή, ως υπεύθυνη των ΚΑΠΗ Ραφήνας & Πικερμίου αλλά και των δύο Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας και του ΚΔΑΠ “Λιμανάκι”, ασχολήθηκα τόσο με την λειτουργική αλλά και αισθητική βελτίωση των κτιρίων που φιλοξενούν αυτές τις δομές αλλά κυρίως με την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας τους.

Όσον αφορά στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, πέραν της ενεργής συμμετοχής μου στον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων των μελών τους, προέβην σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την ίδρυση μίας πολύ σημαντικής Δομής για τον Δήμο μας, τον Συμβουλευτικό Σταθμό Άνοιας.

Όσον αφορά στους παιδικούς σταθμούς, πέραν της καθημερινής ενασχόλησης με τις τρέχουσες ανάγκες και την επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων, με κύριο γνώμονα την μέριμνα και φροντίδα των παιδιών μας, προχώρησα σε συνεργασία με ασφαλιστική εταιρία μέσω της οποίας εξασφαλίστηκε η δωρεάν ιατρική περίθαλψη των παιδιών σε περίπτωση ατυχήματος κατά την παραμονή τους στους παιδικούς μας σταθμούς με ταυτόχρονη προσφορά πολλών παροχών προς τους γονείς.

Επιπρόσθετα, με σκοπό την στήριξη των γονέων στην άσκηση του γονεϊκού τους ρόλου μέσα στη σύγχρονη δύσκολη πραγματικότητα, είχα την πρωτοβουλία για την ίδρυση “Σχολής γονέων” στους παιδικούς μας σταθμούς, μέσω της οποίας οι γονείς θα καθοδηγούνται από εξειδικευμένο συντονιστή για την επίτευξη μίας ουσιαστικής και υγειούς σχέσης με τα παιδιά τους.

Έχω την επιθυμία για την δημιουργία ενός τόπου με νεανικό καισύγχρονο χαρακτήρα. Με μηχανισμούς που θα καλύπτουν τις ανάγκες των νέων ζευγαριών,της σύγχρονης οικογένειας αλλά και θα αγκαλιάζουν εκείνους που πάλεψαν πριν από εμάς για εμάς.

Ας συνεχίσουμε να βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα των συμπολιτών μας!

Έχω τις γνώσεις, την εμπειρία και την κατάλληλη εκπαίδευση για να προτείνω και να πραγματοποιήσω ρεαλιστικές λύσεις με προοπτική.

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί τα προβλήματα του Δήμου μας και να προγραμματίσουμε το μέλλον ακόμα πιο δημιουργικά με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Με ρεαλισμό, πρόγραμμα και πολλή δουλειά μαζί με εσάς, υλοποιώντας τις δικές σας προτάσεις, μπορώ να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μας και αναβάθμιση των πόλεών μας.

Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας!

Χρύσα Βλαχάκη

Πρόεδρος ΝΠΔΔ “Φίλιππος Καβουνίδης”

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον παράταξη “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς

Βιογραφικό

  • Η Χρύσα Βλαχάκη είναι Πολιτικός Μηχανικός. Αποφοίτησε με διάκριση από το Heriot-WattUniversity και ολοκλήρωσε τις σπουδές της με πτυχίο Mάστερ (MScinStructuralEngineering).
  • Είναι παντρεμένη με τον Μαρίνη Ανδρέα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, και έχουν δύο παιδιά.
  • Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Ραφήνας ως ελεύθερος επαγγελματίας και στα πλαίσια της οικογενειακής κατασκευαστικής εταιρίας με κύρια ενασχόληση τις μελέτες και κατασκευές.
  • Εχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα όπως “MarketingStrategies” & “ManagementAdministration” αποκτώντας έτσι εμπειρίες διοίκησης και προγραμματισμού αλλά και σεμινάρια εξειδίκευσης όπως «Τεχνολογία Σκυροδέματος», «Αποκατάσταση και ενίσχυση κατασκευών»
  • Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας,κάτοχος του διπλώματος Certificate of Proficiency in English (CPE) του πανεπιστημίου του Cambridge
  • Έχει άριστη γνώση του σχεδιαστικών προγραμμάτων και λογισμικού MSOffice.
  • Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.
  • Έχει τελέσει χρέη Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Φίλιππος Καβουνίδης, χρέη Υπεύθυνης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ραφήνας-Πικεμρίου, συμμετέχοντας παράλληλα ενεργά σε επιτροπές όπως: Οικονομική Επιτροπή, επιτροπές παραλαβής έργων, επιτροπές επιλογής αναδόχου εκπόνησης μελετών και άλλες.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *