16/05/2024 5:55 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Ραφήνα πλημμύρισε από μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη

Γέμισε από κόσμο ο Άγιος Νικόλαος στο αφιέρωμα για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη


Ασφυκτικά γέμισε ξανά ο προαύλιος χώρος στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ραφήνα, όπου ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και την στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας διοργάνωσαν μία συγκινητική συναυλία αφιέρωμα στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη.

Η συναυλία που ήταν γεμάτη με τραγούδια από το έργο του Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε ακριβώς δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, και ήταν γεμάτη με τα ωραιότερα τραγούδια που αγαπήθηκαν, τραγουδήθηκαν, και αποτυπώθηκαν στην καρδιά μας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας Πικερμίου, με χορευτές απ όλα τα τμήματα

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.

Τραγούδια ερμήνευσαν οι:

Ρηνιώ Κουρδάκη
Πάνος Καραδημήτρης
Αγγελος Θεοδωρακης

Συμμετείχαν οι μουσικοί:

– Πιάνο: Γιώργος Παυλάκος
– Κλασική Κιθάρα: Δημήτρης Παπαγγελίδης
– Μπουζούκι: Άρης Κούκος
– Τσέλο: Μαριλίζα ΠαπαδούρηΠαπαγγελίδη
– Κοντραμπάσο: Βαγγέλης Ζωγράφος
– Κρουστά: Νίκος Κασσαβέτης

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσεμπέρης, Παύλος Μπατάλης, Άρης Μπουράνης και Μάκης Βουδούρης, ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Γαβριήλ, ο πρ. Δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειακός Βασίλης Πιστικίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κατσουλάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος και πλήθος κόσμου.

Για περισσότερες φωτό και βίντεο ΕΔΩ

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *