15/05/2024 2:51 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βάνδαλοι έκαναν ζημιές στο νηπιαγωγείο στο Πικέρμι

Ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία ψάχνει τους δράστες


Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες βανδάλισαν τα όργανα που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου στο Πικέρμι. Οι δράστες ξέσπασαν όλη την οργή και το μένος τους στα νέα όργανα που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου για να παίζουν τα μικρά παιδιά κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων.

Μιλώντας στο irafina.gr ο αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Σάββας Αραπκιλής, ανέφερε πως ο δήμος και η σχολική επιτροπή, τους τελευταίους μήνες, από την πρώτη μέρα που έκλεισαν τα σχολεία μέχρι και σήμερα, καταβάλουν  μεγάλη προσπάθεια για την επιδιόρθωση ζημιών αλλά και την ανακαίνιση τους ώστε να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν σε περίπου μία βδομάδα τα παιδιά.

Κάποιοι, που δεν γνωρίζουμε ούτε ποιοι είναι, ούτε και τις προθέσεις τους, αυτόν τον αγώνα που δίνουμε για τα παιδιά δείχνουν να μην τον σέβονται και προχωρούν σε αυτές τις πράξεις βανδαλισμού.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας, η οποία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

Απευθύνω έκκληση προς όλους να σεβαστούν τους χώρους που θα υποδεχθούν τα παιδιά μας, για τους οποίους έχουν δαπανηθεί χρήματα αλλά και πολύ δουλειά ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αραπκιλής.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *