07/05/2024 1:07 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κοιμητήριο Σπάτων: “Ντροπή και αίσχος σε όλους τους υπεύθυνους ανεύθυνους”

"Ήθελα να ξέρω για πόσα χρόνια ακόμη θα ζητάμε τα αυτονόητα από την δημοτική αρχή"


Για την κατάσταση που επικρατεί στο κοιμητήριο των Σπάτων αναφέρεται κάτοικος της περιοχής η οποία επισκέφτηκε τον τάφο του συζύγου της και βρήκε κλεμμένο το μεταλλικό θυμιατό και σπασμένο το μάρμαρο.

Σε ανάρτηση της ξεσπά κατά των υπευθυνων οι οποίοι δεν προστατεύουν τους τάφους από αυτούς που κάνουν πλιάτσικο.

Αναλυτικά στην ανάρτηση της  αναφέρει:

“Πρίν από λίγες ώρες επισκέφθηκα το νεκροταφείο Σπάτων όπου και διατηρώ οικογενειακό τάφο. Ομολογώ ότι το τελευταίο διάστημα δεν μπορώ να το επισκέπτομαι τόσο συχνά λόγω προβλημάτων υγείας.

Βρήκα κομμένο με μεταλλικό τροχό το μπρούτζινο καντήλι του συζύγου μου, κλεμμένο το μεταλλικό θυμιατό σπασμένο το μάρμαρο.

Το προφίλ των κλεφτών και την νοοτροπία το ξέρουμε… δεν μπορεί κανένας να προστατέψει την αξιοπρέπεια των νεκρών μας… από τους Ρομά.

Ντροπή και αίσχος σε όλους τους υπεύθυνους ανεύθυνους..

Ήθελα να ξέρω για πόσα χρόνια ακόμη θα ζητάμε τα αυτονόητα από την δημοτική αρχή. Τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια των νεκρών μας.

Πόσο δύσκολο είναι να ανατεθεί σε μια εταιρεία φύλαξης, η φύλαξη του νεκροταφείου. Γιατί αυτή η αδιαφορία εκ μέρους της δημοτικής αρχής…δε λέω καλά τα γλέντια κι οι χοροί για εκεί έχει προβλεφθεί το ανάλογο κονδύλι εξόδων αλλά κάποιος λέω κάποιος να σκεφτεί και τα αυτονόητα υπάρχει;

Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να τοποθετήσω εκ νέου μια μαρμάρινη πλάκα με καντήλι και θυμιατό (η πλάκα είναι έτοιμη θέλει μόνο κόλλημα) ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ”>

  • Φωτό αρχείου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *