04/05/2024 9:19 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μακελειό στη Λούτσα: Αυτό είναι το κρησφύγετο του Τούρκου που έπιασαν στο «Ελ. Βενιζέλος»

O 32χρονος πιάστηκε ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με εισιτήριο το οποίο είχε εκδοθεί στην Τουρκία μια ώρα μετά την εκτέλεση των 6


Σε μια πολυκατοικία, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, διέμενε ο 32χρονος Τούρκος ο οποίος συνελήφθη αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ερευνάται ο ρόλος του στο μακελειό της Λούτσας με τους έξι νεκρούς συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Ήβης Αθανασιάδου δεν ήταν η μόνιμη κατοικία του 32χρονου στη χώρα μας καθώς ο ίδιος δηλώνει κάτοικος Μυτιλήνης. Το νησί του Βορείου Αιγαίου, εξάλλου, ήταν και ο προορισμός του ταξιδιού του από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο 32χρονος πιάστηκε ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με εισιτήριο το οποίο είχε εκδοθεί στην Τουρκία μια ώρα μετά την εκτέλεση των έξι στην Λούτσα και είχε προγραμματισμένη ώρα πτήσης, στις 21.00.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα οι Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ενώ πάνω του βρήκαν τέσσερα, 9αρια φυσίγγια καθώς και δύο, πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

Οι Αρχές κάνουν “φύλλο και φτερό” το διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο αναζητώντας στοιχεία που να δείχνουν το ρόλο που είχε ο 32χρονος στο φονικό της Λούτσας.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται, είναι ο συλληφθείς να ήταν αυτός που παρέσυρε τους έξι συμπατριώτες του στην ενέδρα θανάτου.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν ο 32χρονος είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα μέσα από πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης ενώ ένοικοι της πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο αναφέρουν πως είχαν δει κάποια από τα θύματα του μακελειού να μπαίνουν στο κτίριο.

“Είχαμε δει στην πολυκατοικία τέσσερα με πέντε άτομα και τους τρεις τους αναγνωρίσαμε από τις φωτογραφίες που βγήκαν.

Και το αυτοκίνητό τους κυκλοφορούσε στη γειτονιά. Το θυμάμαι από την πινακίδα που είναι χαρακτηριστική. Τελευταία φορά που τους είδα ήταν περίπου πριν από μια εβδομάδα”, λέει ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *