29/04/2024 3:52 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κορωπί: Επείγουσα συγκέντρωση σχολικών ειδών

Για τα παιδιά περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel


Επείγουσα συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel στο Δήμο Κρωπίας : Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, 10 το πρωί έως 4 το απόγευμα στο Δημαρχείο Κρωπίας.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το Μαζί για το Παιδί, με τη συνδρομή της Περιφέρεια Αττικής και τη συμμετοχή-υποστήριξη Δήμων της Αττικής, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Κρωπίας -Κοινωνική Υπηρεσία & Δ.Ε Παιδείας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

H δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Κρωπίας.

Επίσης, όσα σχολεία του Δήμου Κρωπίας επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης στο Δημαρχείο Κρωπίας.

Μπείτε στο oloimaziboroume.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *