28/04/2024 9:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χειροπέδες σε 24χρονο στο Κορωπί για διακίνηση κόκας

Συνελήφθησαν ακόμα δύο γυναίκες και ένας 55χρονος


Συνελήφθησαν 24χρονος και δύο γυναίκες για διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης εντός οικίας στην περιοχή του Κορωπίου. Συνελήφθη επιπλέον 55χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε απόφαση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στην περιοχή του Κορωπίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 24χρονος ημεδαπός και -2- ημεδαπές, ηλικίας 21 και 24 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης εντός οικίας σε περιοχή του Κορωπίου, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από έρευνα στην οικία και την κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-2,7- γραμμ. ηρωίνης,
-2- κινητά τηλέφωνα,
-4- κάμερες ασφαλείας,
συσκευή καταγραφής εικόνας και τηλεόραση.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 24χρονου, εκκρεμούσε απόφαση που επισύρει ποινή φυλάκισης 4 ετών και τη χρηματική ποινή των 700 ευρώ, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και της παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον, εντοπίστηκε 55χρονος ημεδαπός και μετά από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του -0,1- γραμμ. κοκαΐνης και -0,9- γραμμ. ηρωίνης, τα οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από την ανωτέρω οικία.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *