22/04/2024 9:26 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκος Βαρδάτσικος: “Γι αυτό είπα το “ναι” στον Βαγγέλη Μπουρνούς”

Με... όπλο το πλούσιο βιογραφικό του και την όρεξη για δουλειά κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου


Ο Νίκος Βαρδάτσικος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου, με την παράταξη “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” του κ. Μπουρνούς.

Όταν τον ρωτήσαμε γιατί είπε το “ναι” στην πρόταση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό του, μας είπε:

“Το κοινό όραμά μου, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, για την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας, καθώς και το κοινό μας πάθος για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και την επιπλέον αναβάθμιση ποιότητας της καθημερινότητάς μας, ήταν οι λόγοι που με ώθησαν να αποδεχτώ με χαρά την τιμητική πρόταση του Βαγγέλη και να στρατευτώ στην πολυσυλλεκτική και αξιόλογη δημοτική ομάδα, “Σύγχρονη Πολιτεία- Συνεργασία Ενεργών Πολιτών.

Συμπορευόμαστε για να δώσουμε όλοι μαζί αδιάκοπο αγώνα για τον Δήμο που αγαπάμε και ονειρευόμαστε, συνεχίζοντας μια εποχή Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης”.

Όσον αφορά την δική του συνεισφορά, τόνισε πως…

“Η πολυετής εμπειρία μου η οποία αποκτήθηκε από τις σημαντικές δράσεις επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, είναι στη διάθεση του συνδυασμού μας και είμαστε σε θέση να δώσουμε μια νέα ώθηση στη σχέση συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους επιχειρηματίες / επαγγελματίες του Δήμου, καθώς και όλους τους Δημότες, τους οποίους προσβλέπουμε ως πολύτιμους συμμάχους στον αγώνα για την συνεχή ανάπτυξη του Δήμου σε όλους τους τομείς.

Διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία, μαζί!”.

Το βιογραφικό

Ο Νίκος Βαρδάτσικος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1954. Το 1971 ως υπότροφος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου τελειώνει το Λύκειο. Διαδοχικά φοιτά και λαμβάνει πτυχίο Χημικού Μηχανικού απο το Πολιτειακό Πολυτεχνείο της Καλιφόρνια (California State Polytechnic University) το 1977.

Οι μεταπτυχιακές του σπουδές που ακολουθούν στους κλάδους των Γεωτρήσεων Πετρελαίου και στη Βιομηχανική Μηχανολογία ολοκληρώνονται στο Πανεπιστήμιο της Νοτιας Καλιφορνιας (USC) το 1980. Επιστρεφει στην Ελλάδα και ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Εργάζεται διαδοχικά στην Ελλάδα σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς. Απο το 1990 αναπτύσει επιχειρηματικές δραστηριότητες στον ιατρικό κλάδο σε εμπόριο, υπηρεσίες και κατασκευές δημιουργώντας εταιρείες στην Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο. Παράλληλα, και για περισσότερα από 20 χρόνια υπήρξε καθηγητής σε ξενόγλωσσα πανεπιστήμια.

Είναι παντρεμένος με την κα. Ξένη Κατώνη, έχουν δύο παιδιά, τον Χρήστο και την Ελένη. Σήμερα είναι συνταξιούχος και κάτοικος Καλλιτεχνούπολης Ραφήνας απο το 2012.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *