05/05/2024 5:36 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκάρει το βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου!

Ο 68χρονος δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι και στη συνέχεια φαίνεται να τού δίνει τη χαριστική βολή


Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 68χρονος σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά το πρωί της Παρασκευής (15/09).

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο MEGA, ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το θύμα να βρει ακαριαίο θάνατο, έξω ακριβώς από το πάρκινγκ που εργαζόταν, στην οδό Πραξιτέλους 147, στον Πειραιά.

Ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ και χωρίς δισταγμό το θύμα, ενώ φαίνεται να δίνει και τη χαριστική βολή και στη συνέχεια να φεύγει ατάραχος από το σημείο που μόλις έχει διαπράξει το στυγερό έγκλημα.

Οι δύο άνδρες διαφώνησαν για την όχληση που δημιουργούσε ο χώρος στάθμευσης στον οποίο εργαζόταν ο 39χρονος άνδρας.

Ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, κατέβηκε ξανά στο πάρκινγκ και πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Στη συνέχεια, ο 68χρονος ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του μέχρι οι άνδρες της Ασφάλειας να τον συλλάβουν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι τελευταίες κουβέντες του άτυχου άνδρα ήταν σε συνάδελφό του που ήταν λίγα μέτρα μακριά, μέσω ασυρμάτου: “Κώστα, τρέξε”.

Ο άτυχος 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, δούλευε 2,5 χρόνια στο πάρκινγκ και αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Μάλιστα, η εκπομπή εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του ηλικιωμένου.

Ο 68χρονος δολοφόνος δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, ο 68χρονος είναι συνταξιούχος ναυτικός και δημιουργούσε συχνά προβλήματα στη γειτονιά, όχι μόνο με τον συγκεκριμένο υπάλληλο του παρκινγκ που είχε συχνά διαπληκτισμούς, με αφορμή όπως υποστήριζε ότι πάρκαρε τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και τον ενοχλούσε.

Ο άνδρας όμως, είχε δημιουργήσει πρόβλημα και με μία άλλη γυναίκα που έμενε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας τους καθώς όπως έλεγε έκανε θόρυβο το air-condition του σπιτιού της.

Οι Αρχές εξέτασαν το εάν έχει νοσηλευτεί ποτέ σε ψυχιατρική κλινική ή εάν έχει ψυχιατρικά προβλήματα αλλά δε διαπίστωσαν κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την καραμπίνα που χρησιμοποίησε, οι Αρχές διαπιστώσαν πως δεν είχε άδεια ενώ ο δράστης υποστήριξε πως ήταν του πατέρα του και την είχε σε ένα μπαούλο.

Αξίζει, άλλωστε, να σημειωθεί πως ο 68χρονος έμενε μόνος του και δεν είχε κάποιον συγγενή.

“Τον έφαγα τον π…… επιτέλους”

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως είχαν συνεχείς προστριβές γιατί ο ηλικιωμένος πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε σημείο που ενοχλούσε το πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε αρχικά στον κορμό και στη συνέχεια έδωσε την χαριστική βολή στο κεφάλι του 39χρονου υπαλλήλου από την Αλβανία, ενώ μετά την αποτρόπαια πράξη του φέρεται να είπε “τον έφαγα τον π…. επιτέλους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει γίνει γνωστό, στο παρελθόν, ο ηλικιωμένος είχε απειλήσει με κυνηγετικό όπλο ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει για ασήμαντη αφορμή.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *