29/04/2024 7:57 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο-ντοκουμέντο! Ο διαρρήκτης “βουτάει” χρήματα από το ταμείο

Είχε ρημάξει τα μαγαζιά σε Λαύριο, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Παλαιά Φώκαια, Παιανία, Παλλήνη, Νέα Μάκρη και Μαραθώνα.


Ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τη δράση ενός 45χρονου διαρρήκτη, ο οποίος από το καλοκαίρι και μετά έχει γίνει φόβος και τρόμος για καταστήματα κυρίως εστίασης, τόσο στη νοτιοανατολική όσο και στη βορειοανατολική Αττική εξασφάλισε η ΕΡΤ

Πιάστηκε με διαρρηκτικά σύνεργα

Με καλυμμένο το πρόσωπο και φορώντας γάντια ο διαρρήκτης χτυπούσε στην Παιανία, στα Σπάτα, στα Καλύβια, στην Κερατέα, στο Λαύριο, μέχρι που τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η σύλληψη έγινε λίγη ώρα μετά από τη διάρρηξη σε ένα κατάστημα εστίασης στην περιοχή των Καλυβίων. Ο δράστης είχε πάνω του διαρρηκτικά εργαλεία. Στο βίντεο φαίνεται να παραβιάζει την κεντρική είσοδο μίας πιτσαρία και να κατευθύνεται προς το ταμείο, να παίρνει όσα χρήματα υπάρχουν και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Συνολικά οι διαρρήξεις για τις οποίες έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ. Ο 45χρονος άνδρας είχε ποινικό παρελθόν ενώ από την αστυνομία που χειρίζεται η υπόθεση συνεχίζεται η διερεύνηση της δράσης του.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν συνολικά (26) περιπτώσεις σε Λαύριο, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Παλαιά Φώκαια, Παιανία, Παλλήνη, Νέα Μάκρη και Μαραθώνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *