27/07/2024 10:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Ο Βαγγ. Μπουρνούς αποδίδει τα εύσημα στη Χρύσα και στην Έλενα Βλαχάκη

Οι δύο ραφηνιώτισσες, κρητικοπούλες, που έντυσαν με λαμπερά χρώματα το 1ο και 4ο Δημοτικο σχολείο


Τα εύσημα στη Χρύσα και στην Έλενα Βλαχάκη αποδίδει ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Μπουρνούς, και ο λόγος δεν είναι άλλος από την αρχιτεκτονική πρόταση και την επιμέλεια του έργου του εξωτερικού χρωματισμού, στο 1ο και στο 4ο δημοτικό σχολείο Ραφήνας.

Οι δύο “ραφηνιώτισσες κρητικοπούλες”, όπως τις αναφέρει ο Δήμαρχος, ‘αλλαξαν όλη την όψη στα δύο σχολεία με χρώματα και σχηματισμούς όλο λάμψη και χαρά!

Διβάστε τι γράφει στο μηνυμά του ο Δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς:

“Μετά την χθεσινή όμορφη κρητική βραδιά να μιλήσουμε για δύο ραφηνιώτισσες κρητικοπούλες που διαπρέπουν επαγγελματικά και προσφέρουν πολλά στην τοπική μας κοινωνία.

Φέτος με το άνοιγμα των σχολείων, λάμψεις χρώματος ξετυλίγονται σαν βεντάλια και υποδέχονται τους μαθητές του πρώτου και τέταρτου δημοτικού σχολείου στη Ραφήνα.

Η αρχιτεκτονική αυτή λάμψη συνοδεύει την ολόψυχη ευχή μας να έχουν τα παιδιά μας μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη χρώμα και χαρά.

Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους προσφορά στα σχολεία μας, όσον αφορά στην αρχιτεκτονική πρόταση και την επιμέλεια του έργου του εξωτερικού χρωματισμού, το τεχνικό γραφείο της Χρύσας και Έλενας Βλαχάκη”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *