27/07/2024 10:46 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κακό… ποδαρικό έκανε η Τριγλία Ραφήνας! Ήττα 3-0 στην Άνοιξη

Με δύο γρήγορα γκολ και μια αποβολή οι ραφηνιώτες "έμειναν" στην εκκίνηση του πρωταθλήματος


Ονειρεμένη εκκίνηση πραγματοποίησε η Άνοιξη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, στο οποίο επιστρέφει φέτος μετά από έναν χρόνο απουσίας. Σε αντίθεση με την Τριγλία Ραφήνας που έκανε… κακό ποδαρικό!

Η ομάδα του Π. Γιαννενάκη ήταν πραγματικά εντυπωσιακή στην αναμέτρηση με την Τριγλία, καθώς επικράτησε με το ευρύ 3-0 του αντιπάλου της. Μόλις στο 6′ ο Βουγιουκλίδης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και δύο λεπτά μετά (8′) ο Παπιδάκης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 2-0.

Στο 54′ οι κιτρινόμαυροι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Δελαπόρτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 77′ ο Παπιδάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αυτή τη φορά με πλασέ σε τετ α τετ, έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0!

Διαιτητές: Ρεντίφης, Σούζας-Παντελίδου

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσέλης, Β. Μπουγιούκας, Σιατραβάνης, Καλημέρης (67′ Τορλαχίδης), Παρασκευόπουλος, Βουγιουκλίδης, Κακός, Δρόσος (75′ Γιαννακόπουλος), Ι. Μπουγιούκας, Παπιδάκης, Καμπάς (67′ Ανδρικόπουλος)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακόλας, Γκίκα (20′ Δελαπόρτας), Λυκουρόπουλος, Μπανιάς, Ντέντια, Κουμουτσέας, Χρηστακίδης (30′ Ζαφειρόπουλος), Ψαρρής (74′ Φειδαίος), Μυλόβας, Πράπας, Κουσουλής (74′ Σταυρίδης).

soccerlive.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *