04/05/2024 4:49 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συναυλία αλληλεγγύης στον Γέρακα με τους Πυξ Λαξ

Με πρωτοβουλία του υποψήφιου Δήμαρχου Παλλήνης & πρώην Υφυπουργού Υγείας Χρήστου Αηδόνη


Κάλεσμα απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης & πρώην Υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης προς όλους τους Δημότες Παλλήνης να υποστηρίξουν τη μεγάλη δράση αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με αφορμή τη συναυλία των ΠΥΞ-ΛΑΞ που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην πλατεία Γέρακα.

Ο κ. Χρήστος Αηδόνης σε συνέχεια επικοινωνίας του με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου και τον Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, για την καταγραφή αναγκών, δηλώνει:

«Διοργανώνουμε τη συναυλία των ΠΥΞ-ΛΑΞ με τη δική τους εθελοντική συμμετοχή με σκοπό να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που πλήττονται από τις καταστροφικές συνέπειες της θεομηνίας.
Χρειάζονται είδη όπως: κλινοσκεπάσματα (καθαρά και συσκευασμένα), εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής.

Πρέπει, όλοι, τη Δευτέρα, να δώσουμε το δυναμικό παρών και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας της Θεσσαλίας. Είναι η πρώτη σειράς ενεργειών που διοργανώνει ο συνδυασμός μας για την ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες. Είμαστε δίπλα τους όπως και το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας».

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *