18/05/2024 9:26 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρώτη νίκη ο Αήττητος Σπάτων, 2-1 την Τριγλία Ραφήνας

Οι "πράσινοι" με ανατροπή καθάρισαν το ματς μς Λύγκο και Σπανό


Έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο με πολλές μονομαχίες και αρκετή αγωνιστική ένταση ο Αήττητος Σπάτων επικράτησε με 2-1 της Τριγλίας Ραφήνας, πετυχαίνοντας το πρώτο του «τρίποντο» στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 22ο λεπτό χάρη σε πέναλτι που παραχώρησε ο Καλούδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαφειρόπουλος για το 0-1. Ωστόσο, σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, πριν την ανάπαυλα (45′), ο Λύγκος αξιοποίησε κάθετη πάσα του Τσιαχματιώτη και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Η ανατροπή για τους πράσινους ολοκληρώθηκε στο 64ο λεπτό, με τον Σπανό να εξαργυρώνει πέναλτι που κέρδισε ο Χοτζάι για το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Φειδαίου με δεύτερη κίτρινη στο φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οδηγίες από τον πάγκο της Τριγλίας, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καρατζά, έδωσε ο γυμναστής Α. Μασούρας.

Διαιτητές: Νικολαΐδης, Τρασανίδης-Μουλόπουλος

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάνος Χωριανόπουλος): Καλούδης, Τσουχλαράκης (83′ Λαμπρινός), Αβντίου (83′ λ.τρ. Γκιορντούμι), Κουβαράς, Μουρούτης, Καραγιάννης, Μέγας (77′ Φράγκου), Τσιαχματιώτης, Λύγκος, Σπανός, Χοτζάι (74′ Γιαννάκης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Αχιλλέας Μασούρας): Μπακόλας, Γκίκα, Λυκουρόπουλος, Φειδαίος, Παπαδόπουλος, Μπανιάς, Χρηστακίδης (65′ Μπακόπουλος), Ψαρρής (65′ Σταυρίδης), Κουσουλής (43′ Μυλόβας), Ζαφειρόπουλος (83′ Κουμουτσέας), Πράπας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *