18/05/2024 9:19 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Αχαρναϊκός έγραψε ιστορία στο Κύπελλο, 1-0 τον Πιερικό στην παράταση

Είναι η πρώτη ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ που φτάνει στους 32 του θεσμού


Στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά ο σύλλογος του Μενιδίου μετά τη νίκη του επί του Πιερικού, θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στον επόμενο γύρο. Ο Αχαρναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που συμμετέχει στην τοπική κατηγορία της Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) και προκρίνεται στους «32» του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Παπακωστούλη απέκλεισαν σήμερα τον Πιερικό επικρατώντας στην παράταση 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Σένε και εκτέλεσε ο Νατσιόπουλος στο 106΄.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν αυτή που είχε τις σημαντικές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια με κορυφαίες το δοκάρι του Μπλέτσα στο 43′ και τη χαμένη ευκαιρία του ιδίου στο 81′, ωστόσο οι Μενιδιάτες με εύστοχο πέναλτι του Νατσιόπουλο στις αρχές της παράτασης έκαναν την έκπληξη!

Στην αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με αντίπαλο τον Πιερικό για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, υπήρξε δεκαπεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, καθώς ο πρώτος βοηθός, κ. Παγουρτζής, τραυματίστηκε μετά από ρίψη φωτοβολίδας κρότου-λάμψης από φιλάθλους των γηπεδούχων.

Αμέσως, ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Αλατσάκης, αποχώρησε με όλη την διαιτητική ομάδα για τα αποδυτήρια, εκεί όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Α’ βοηθό. Μετά από συνεννόηση των ανθρώπων των γηπεδούχων με τους φιλάθλους, εκκενώθηκε η κερκίδα που βρίσκεται κοντά στον 4ο και Α’ βοηθό, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί κανονικά η αναμέτρηση.

Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα:

“Έπεσε κροτίδα κοντά στον βοηθό που ζαλίστηκε από τον θόρυβο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια για 6 λεπτά και επανήλθαμε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά”.

Αχαρναϊκός (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Μπιταξής, Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφας (63′ Σένε), Γερώνυμος, Ματσούκας, Νατσιόπουλος, Χατζής.

Πιερικός (Δημήτρης Κάλφας): Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης (67′ Καλαϊτζής), Μακρίδης, Καρατάσιος, Μαραγκός, Μπλέτσας, Μπαλογιάννης (46′ Κυπαρίσσης), Μπάλλας (67′ Κατσιαμήτας), Οικονομίκος (67′ Κατσαβάκης), Ματζαλάκου.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *