28/04/2024 6:40 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κινηματογραφική καταδίωξη ξεκίνησε από το Κορωπί – Τράκαραν στη Γλυφάδα και συνέχισαν μέχρι τη Βούλα, συνελήφθησαν δύο 32χρονοι!

Σκηνές από ταινιες χολυγουντιανής δράσης, μέχρι την σύλληψη των δύο ύποπτων


Στις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (28/09), ένα εντυπωσιακό σκηνικό αναπαρίσταται, παρόμοιο με αυτά που συναντάμε σε χολιγουντιανές ταινίες δράσης, στο Κορωπί. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, η εν λόγω καταδίωξη ξεκίνησε από το Κορωπί και ολοκληρώθηκε στη Βούλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε, το περιστατικό ξεκίνησε όταν αστυνομικοί από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο επιβάτες, οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν σήμα στον οδηγό να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για να προχωρήσουν σε έλεγχο. Αντί να συμμορφωθεί, ωστόσο, ο οδηγός επιλέγει να πατήσει γκάζι και να… δραπετεύσει.

Ακολούθησε καταδίωξη καθώς στη Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Λαζαράκη και Μεταξά, το όχημα των ύποπτων συγκρούστηκε με δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά, οι ύποπτοι δεν σταμάτησαν και συνέχισαν την τρελή τους πορεία.

Τελικά, το πλήρωμα της ΔΙΑΣ κατάφερε να τους ακινητοποιήσει και να τους συλλάβει στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αγίου Ιωάννου, στη Βούλα.

Οι δύο άντρες, που και οι δύο είναι 32 ετών, συνελήφθησαν για απείθεια, αντίσταση, επικίνδυνη οδήγηση και καταστροφή ξένης ιδιοκτησίας. Επίσης, ερευνώνται για ενδεχόμενες άλλες παράνομες ενέργειες.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *