29/04/2024 12:44 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

O Χρήστος Τσεμπέρης ερωτά και απαντά: “Και τι έκανες δηλαδή εσύ 4 χρόνια και ξαναζητάς την εμπιστοσύνη μας;”

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου σε μια πρωτότυπη "συνέντευξη"


Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, Χρήστος Τσεμπέρης, χρησιμοποιώντας τον “διπλό” ρόλο του δημοσιογράφου αλλά και του αιρετού, θέτει ερωτήματα και απαντά…

Και τι έκανες δηλαδή εσύ 4 χρόνια και ξαναζητας την εμπιστοσύνη μας?

  • ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Είμαι υπερήφανος που έβαλα «πλάτη» όσο δεν πάει άλλο , τόσο το 2018 με Υπουργό Γαβρόγλου, όσο και το 2019 με Υπουργό Κεραμέως για να εγκριθεί και να θεσμοθετηθεί από το Υπουργείο Παιδείας 2 διαδοχικών κυβερνήσεων, το δικαίωμα μετεγγραφής των μαθητών μας της πυρόπληκτης ΔΕ Ραφήνας , μετά την τραγωδία του καλοκαιριού του 2018…
Αθόρυβα , με πείσμα και συνέπεια, όταν όλοι έλεγαν: άστο δεν γίνεται. Εγινε! Για τα παιδιά μας!

Και τα αρχικά ΦΕΚ διορθώθηκαν και άλλαξαν 2 φορές , για να διορθωθούν εκεί που έπρεπε.

Και διευκρινίστηκε αργότερα η εξαίρεση των παιδιών μας από το νεοθεσπισθέν πλαφον των μορίων για τις μετεγγραφές που προέβλεπε ο νόμος.

Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Τίποτα δεν προσφέρθηκε. Τίποτα δεν έγινε από μόνο του και νομοτελειακά. Δεν το άφησε στιγμή χωρίς προσπάθεια αυτή η διοίκηση!

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ GI-POLIS

Είμαι υπερήφανος που σε αυτήν την διοίκηση «έτρεξε», και λειτούργησε το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης των συνδημοτών μας GI-POLIS.

Μια δωρεάν εφαρμογή για τους συμπολίτες μας για την ενημέρωση και προειδοποίησή τους για κάθε έκτακτο γεγονός, κίνδυνο ή απαραίτητη ενημέρωση. Μια εφαρμογή που από το 2020 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, έχει αποστείλει 164 μηνύματα – προειδοποιήσεις κινδύνου σε 3000 (!!!) συμπολίτες μας που αγκάλιασαν την εφαρμογή αυτή, πάντα με βαση τις εντολές ή οδηγίες τις Πολιτικής Προστασίας. Ήταν απαραίτητο.
Έλειπε.
Σήμερα λειτουργεί για όλους μας.

  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ – ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Είμαι υπερήφανος που αποκάλυψα κόντρα σε όλους την υπόθεση της 24ωρης φύλαξης του Μ. Φουρθιώτη από προσωπικό της ΕΛΑΣ, στερώντας από την πόλη μας πολύτιμους πόρους σε προσωπικο και υλικοτεχνική υποδομή, που ο σκοπός τους ήταν και είναι η προστασία των πολιτών και μόνο. Κανενός άλλου.

Ξέσπασε πανελλαδικός θόρυβος. Διαψεύστηκε αρχικά. Μέσα στη Βουλή ακούστηκε ακόμη και το «υστερισμοί ενός αντιδημάρχου».

Σημασία έχει ότι η φρουρά αποσύρθηκε.

Το περιπολικό και οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας επέστρεψαν στα καθήκοντά τους. Στη προστασία και τη φύλαξη του πολίτη.

  • Είμαι όμως υπερήφανος και για τη συλλογική δράση πολλών αυτης διοίκησης.

Για την εικόνα των σχολειών μας. Για το τεράστιο έργο της αποχέτευσης που σημερα υλοποιείται.

Για τη σταση του Δημου απέναντι στα παιδιά μας στην πανδημία, όταν καλύπταμε και έτσι έπρεπε κενα της κεντρικής διοίκησης, παρέχοντας ταμπλετς στην εκπαιδευτική κοινότητα με δωρεά αρχικά και με ίδιους πόρους αργότερα. Με μέτρα προστασίας (πλέξι γκλας στα δημοτικά, ηλεκτρονικές πύλες θερμομέτρησης, μηχανισμούς καθαρισμού αέρα, καθαρισμούς και απολυμάνσεις κλπ).

Μελέτες και τεχνικά προγράμματα που αφήνουν παρακαταθήκες στον τόπο.

Την Πολιτική μας Προστασία, τα παιδιά αυτά που δίνουν το είναι τους για όλους εμάς καθημερινά. Την κοινωνική πολιτική του Δήμου, τις συμβουλευτικές δομές.

Την τεράστια προσπάθεια στον πολιτισμό και τον αθλητισμό από τον ΔΟΠΑΠ…

Χρήστος Τσεμπέρης

Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *