18/05/2024 11:13 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με γκολ με το… καλησπέρα κέρδισε η Τριγλία Ραφήνας 1-0 το Κρυονέρι

Ο Μπακόλας απέκρουσε πέναλτι στο 83΄ και κράτησε τη νίκη για τους γηπεδούχους


Με το δεξί ξεκίνησε η Τριγλία Ραφήνας τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, καθώς επικράτησε με 1-0 επί του Κρυονερίου. Το γκολ πέτυχε στο πρώτο λεπτό ο Χρηστακίδης. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 83΄, όμως ο Μπακόλας απέκρουσε και χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με πλασέ του Σιλβιου Χρηστακίδη. Το Κρυονέρι αντέδρασε και στο 12′ είχε δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και η Τριγλία Ραφήνας στο 21′ σε κεφαλιά του Χρηστακίδη. Στο 32′ η Τριγλία έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Πράπα, όταν το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριγλία μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά τόσο ο Πράπας όσο και ο Κουσούλης έχασαν μοναδικές ευκαιρίες απέναντι στον Ιωσήπου. Στο 83′ το Κρυονέρι κέρδισε πέναλτι, όμως ο Καρκασίνας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θάνο Μπακόλα, ο οποίος με ψύχραιμη απόκρουση κράτησε τους τρεις βαθμούς για την Τριγλία.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Μπακόλας, Γκίκα, Λυκουρόπουλος, Ντέντια, Παπαδόπουλος, Κουσούλης, Χρηστακίδης (85′ Σταυρίδης), Ψαρρής, Μπανιάς, Ζαφειρόπουλος (74′ Μυλοβας), Πράπας.

Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Ιωσήπου, Καρδάσης, Γεωργίου (61′ Νάκας), Αλ. Παπούκας, Τουμπανάκης, Καρκασίνας, Τσαγδής (46′ Τσαπατσάρης), Μαγγίνας(73′ Αμπντουραχμάνι ), Χότζα, Ναούμ (73′ Κακουρας), Δεγαϊτας (46′ Καραγιαννίδης).

Ένα μπουκέτο λουλούδια στη μνήμη του Τάσου Μήλα

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας άφησε ένα μπουκέτο λουλούδια στις κερκίδες, προσφορά της κας Κατερίνας Λύγκου, εις μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή και πιστού οπαδού της ομάδας Τάσου Μήλα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *