18/05/2024 9:48 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με Μπελαβράκη και Χριστίνη ο Αστέρας Βάρης 3-1 την Θύελλα Ραφήνας

Ο Ψυχογιός εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με σουτ είχε μειώσει για τους Ραφηνιώτες σε 2-1


Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Βάρης στο ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής, που επικράτησε με 3-1 της Θύελλας Ραφήνας. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Μπελαβράκης και Χριστίνης, που ο ένας σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και ο άλλος σέρβιρε ακόμη ένα γκολ.

Σ’ ένα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί και αυτό φάνηκε και χθές, μεταξύ Αστέρα και Θύελλας, όμως οι ποιοτικοί παίκτες μπορεί να κάνουν τη διαφορά και αυτό φάνηκε στο τέλος της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν με σουτ έξω απο τη περιοχή των Γούλα και Χίσο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη πίεση και στο 29ο λεπτό, ο Μάγγος έβγαλε καταπληκτική βαθιά μπαλιά στον Μαγγανά, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντούλιας που ευστόχησε κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η είσοδος των Μανωλιά και Βασιλειάδη έκαναν τον Αστέρα πιο επιθετικό και ουσιαστικό.

Στο 57ο λεπτό ο Δημητρόπουλος απο δεξιά, συνδυάστηκε με τον Βασιλειάδη, ο οποίος πέρασε τον προσωπικού του αντίπαλο και έδωσε την ασίστ στον Μπελαβράκη που μ’ ένα καταπληκτικό σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στη κλειστή γωνία του γκολκίπερ διαμορφώνοντας το 2-0.

Οι παίκτες της Θύελλας απείλησαν και πάλι απο στημένες φάσεις και στο 73ο λεπτό ο Ψυχογιός εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Βάρης και με σουτ μείωσε για τους Ραφηνιώτες σε 2-1. Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν σε επιθετικό ρυθμό και απείλησαν με σουτ των Χριστίνη και Μπελαβράκη. Στο 85ο λεπτό, ο Χριστίνης έβνγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Μπερνιδάκη εκείνος τους πέρασε όλους αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ απο το δεξί δοκάρι του Κούμη.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με στημένες φάσεις, αλλά ο Μαρινάκης όπου χρειάστηκε αντέδρασε σωστά. Στο 94ο λεπτό, οι παίκτες του Καβάση, σε μία ξαφνική αντεπίθεση και πάλι με τον Χριστίνη να βγάζει μοναδική κάθετη πάσα στον Μπάκα ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάσης): Μαρινακης, Δημητροπουλος, Σακελλαριου (46′ Μανωλιάς), Νικολακοπουλος, Barra, Μαγγος, Μπελαβρακης (85΄ Μειμάρογλου), Χριστινης, Μαγγανας (73′ Μπερνιδακης), Ντουλιας (60′ Μπάκας), Kalela (46′ Βασιλειάδης)

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Φύτρος, Φλώρος, Ανδρίκος, Μαντζώρος (85′ Ντολλάνι), Μαρτίνος, Γκούμας, Τσούκας (46′ Σουλτανίδης), Κοντογιάννης (60′ Χίσο), Κωτσάκης (65′ Ψυχογιός), Γούλας.

vivasports.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *