29/04/2024 12:45 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νικόλαος Χριστοφίδης: Δώστε δύναμη στο Τοπικό Συμβούλιο της Ραφήνας!

Έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την όρεξη για δουλειά


Τα έργα ανάπτυξης απαραίτητα!. Στόχος μου μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο της Ραφήνας, είναι η στήριξη της προσπάθειας για την ολοκλήρωσή τους.

Ταυτόχρονα με παρεμβάσεις και νέες, φρέσκες ιδέες να συνεισφέρω στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Kινητικότητα, Προσβασιμότητα, Καθαριότητα, Επικοινωνία, Ενημέρωση, Εθελοντισμός, Αθλητισμός και Πολιτισμός!

Έχω τη θέληση να προσφέρω στην τοπική μας κοινωνίας μέσω των γνώσεων, της εργασιακής μου εμπειρίας και της αγάπης μου για τη Ραφήνα. Έχω την όρεξη να δουλέψω για την πόλη μας!

Νικόλαος Χριστοφίδης

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ραφήνας με τον Συνδυασμό “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Χριστοφίδης , Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χολαργό Αττικής. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Χολαργού και σπούδασε στο University of Central Lancashire της Αγγλίας, αποκτώντας το 2002 το πτυχίο του στο Διεθνές Management Τουρισμού. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων υπήρξε ενεργό μέλος του προεδρείου της Ελληνικής Κοινότητας του Πανεπιστημίου.

Το 2003 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ.). Έκτοτε εργάστηκε στους μεγαλύτερους ελληνικούς και πολυεθνικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς, ενώ το 2009 επιλέχθηκε και συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή διαπραγματευτική επιτροπή με στόχο τη δημιουργία του εταιρικού European Works Council

. Από το 2005 είναι παντρεμένος με τη Χρύσα Μπούμπαλου με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό τόσο σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας τερματίσει σε 3 Μαραθωνίους της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, όντας ενεργό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *