29/04/2024 12:45 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκος Βαρδάτσικος: Προσφέρω την εμπειρία και τις γνώσεις μου για ένα καλύτερο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

"Ο δήμος μας έχει ανάγκες και χρειαζεται ποικιλία χρήσιμων και ανιδιοτελών ατόμων με ανοιχτα μυαλά. Ατομων που θα έχουν γνώμη και θα προσφέρουν γνώση"


Ο Νίκος Βαρδάτσικος συστήνεται για πρώτη φορά στα κοινά. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, παρά τα όσα πετύχει στη ζωή του, ποτέ δεν κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις, ούτε του αρέσουν τα “παχιά” λόγια και οι υποσχέσεις που δίνουν οι πολιτικοί. Διαθέτει εμπειρία, γνώσεις και είναι ο πιο κατάλληλος για να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Γι αυτό τον επέλεξε ο Βαγγέλης Μπουρνούς και γι αυτό είπε το “ναι” στην πρόταση του Δημάρχου να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σ΄ αυτές τις εκλογές. Του ζητήσαμε να μας παραχωρήσει μια συνέντευξη, για να τον μάθει περισσότερο ο κόσμος που προφανώς δεν τον γνωρίζει καλά. Γιατί άνθρωποι με τέτοια βιογραφικά, μόνο χρήσιμοι είναι σ αυτόν τον τόπο.

– Είστε ένα “φρέσκο” πρόσωπο για τα κοινά. Ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλά για εσάς. Θέλετε να… αυτοσυστηθείτε σε αυτούς που δεν σας γνωρίζουν, αλλά έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν άφθαρτους και “καθαρούς” ανθρώπους. Μια κατηγορία δλδ που ανήκετε κι εσείς…

Δεν γεννήθηκα στην περιοχή, ουτε στην Αττική, αλλά στη Λάρισα. Όμως αγάπησα πολύ αυτήν εδώ την περιοχή της Ραφήνας, έχτισα εδώ το σπίτι μου, και κατοικώ εδώ και 13 χρόνια.
Πολιτικός δεν είμαι. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα πολιτικά ή τα δημοτικά δρώμενα γενικά. Ομως ποτέ δεν έπαψαν να με ενδιαφέρουν τα κοινά. Πάντα φρόντιζα να ενημερώνομαι για να έχω άποψη. Δική μου άποψη, χωρις ιδιοτέλειες για την συλλογική πρόοδο και ανάπτυξη.

– Πείτε μας για ποιους λόγους ο πολίτης να σας ψηφίσει.

Επιθυμώ να προσφέρω ότι και όσο μπορώ στον τοπο που με αγκάλιασε και με φιλοξενεί. Υπάρχει η πείρα και η διάθεση μου να συνεισφέρω στον αγώνα που κάνει όλα αυτα τα χρόνια ο δήμαρχος μας ο κος Βαγγέλης Μπουρνούς.

Η βοήθεια που θέλω και μπορώ να προσφέρω θα είναι πάντα στα πλαίσια της ανάπτυξης, με γνώμονα τη βελτιωση της ποιότητας της ζωής των κατοικων της Ραφήνας-Πικερμίου.

Δεν έχω άλλο να προσφέρω πέρα από την πείρα και τις γνώσεις μου που θέτω στη διάθεση των δημοτών. Αν με θέλουν στη δημοτική αρχή ας με ψηφίσουν.

Ανεξάρτητα από αυτό, εγώ σκοπεύω να βοηθήσω τον δήμαρχό μας να συνεχίσει το έργο του, αφού πιστεύω ότι ο συνδυασμός ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ θα είναι ο νικητής.

Βασικά, έρχεται κάποια στιγμή που λές στον εαυτό σου: Η ζωή μου πρόσφερε και επαγγελματικά και προσωπικά. Μήπως πρέπει κι εγώ να προσφέρω;
Με αυτές τις σκέψεις διεκδικώ τη θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην υποψηφιότητά μου.

– Ένας άνθρωπος σαν κι εσάς με μεγάλη εμπειρία, με πολλές γνώσεις, με αυτό το πλούσιο βιογραφικό, όρεξη και θέληση για προσφορά, σε ποιους τομείς θα βλέπατε τον εαυτό σας, ότι μπορεί να προσφέρει στην λειτουργία του Δήμου

Ειναι καταλυτική η επόμενη πενταετία για την περιοχή της Ραφήνας μας. Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, υπο την αιγίδα του νυν δημάρχου μας, κου Μπουρνούς έχει κάνει μεγάλη και σκληρή προσπάθεια, και έχει εντάξει αρκετά και μεγάλα έργα που αποσκοπούν στην βελτίωση της Ραφήνας.

Ένας δήμαρχος χρειάζεται δίπλα του ανθρώπους με στοχοπροσήλωση κι επιμονή στην παραγωγή αποτελεσμάτων, μακριά από μικροσυμφέροντα και παρωχημένες αντιλήψεις. Όχι στείρες αντιπαραθέσεις και ατερμονες συζητήσεις, αλλά λύσεις που να συνοδευονται με μακρόπνοο όραμα. Ειναι μια αξιέπαινη προσπάθεια που πρεπει ολοι μας να στηρίξουμε χωρίς μικροσυμφέροντα και παρωπίδες. Τα έργα αυτά για την υλοποιηση τους απαιτούν οργάνωση, διαχείριση και πολύπλευρη διοικητική γνώση.

– Ζείτε μόνιμα εδώ και 13 χρόνια στην Καλλιτεχνούπολη, άρα αφουγκράζεστε τι ζητάει και τι απαιτεί ο δημότης Ραφήνας-Πικερμίου από την δημοτική αρχή. Τι λοιπόν τον απασχολεί περισσότερο και ποιες λύσεις έχετε κατά νου.

Ο δημότης μας συνοψίζοντας απαιτεί ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. Πρωταρχικά θελει να έχει λυμένα τα βασικά καθημερινά του θέματα όπως: Καθαριότητα, αποκομιδή σκουπιδιών στην ώρα τους, αποκομιδή κλαδιών, ενημερωση, αυστηρή επίβλεψη από τον δήμο στα έργα που εκτελούνται απο τις αναδοχες κατασκευαστικές εταιρείες, προγραμματισμός εργασιών, συντήρηση πάρκων κλπ.
Γενικά όπως ο δήμος μεγαλώνει, απαιτείται Ουσιαστική Οργάνωση.

– Από τι έχει ανάγκη ένας Δήμος. Π.χ. από τεχνοκράτες, από ανθρώπους του επιχειρείν, από νέους… από τι.

Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι ο δήμος και ειδικά τη πρωτοβουλία του κου Μπουρνούς να στηρίζει τους νέους της Ραφήνας-Πικερμίου.
Ειλικρινά τους θέλουμε κοντά μας ! Ομως η πείρα και οι γνώσεις στον νέο αποκτώνται με το χρόνο, με προσπάθεια και θέληση.

Τα νεα παιδιά εκτός απο τις σπουδές τους, να μην βιάζονται, αλλα να μαθητεύουν κοντα σε ανθρωπους που έχουν γνώσεις. Σαν καθηγητης για περισσοτερα απο 20 χρονια σε τριτοβαθμια εκπαιδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το συνιστώ απεριφραστα στα νέα παιδιά, που πρεπει ολοι μας να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε με πειθώ και καλοπροαίρετη διάθεση.
Θα παρακαλέσω και τους συνυποψηφίους μου όλων των συνδυασμών να στηρίξουν τους νέους!

Ο δήμος μας έχει ανάγκες και χρειαζεται ποικιλία χρήσιμων και ανιδιοτελών ατόμων με ανοιχτα μυαλά. Ατομων που θα έχουν γνώμη και θα προσφέρουν γνώση.

– Έχετε δηλώσει ότι ο Βαγγ. Μπουρνούς είναι ο πιο κατάλληλος για τον Δήμο Ρ-Π! Τι έχετε δει εσείς που δεν το έχουν διαπιστώσει οι άλλοι.

Τα χρόνια που κατοικώ στην περιοχή, θεωρώ ότι ο κ. Μπουρνούς είναι ο πλέον καταλληλος να ηγηθεί το δημο μας και την επόμενη περίοδο. Εκτίμησα το σκληρά εργαζόμενο άτομο κύριο Μπουρνούς, που προσπαθεί πραγματικά να ικανοποιήσει και να δώσει λύσεις σε όλους εμάς τους δημότες σε δύσκολα και εύκολα αιτήματα.

Είναι δραστήριος, έχει θέληση, έχει προσφέρει πολλά και ειμαι σιγουρος πως θα συνεχίσει να προσφέρει, ενώ ειναι και βαθύς γνώστης των αυτοδιοικητικών πραγμάτων (και όχι μόνο).

Οφείλω να ομολογήσω ότι η περιοχή Ραφήνας Πικερμίου, ειναι ενας δήμος αρκετά δύσκολος με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες που οφείλουμε όλοι εμεις οι κάτοικοι να κατανοήσουμε ότι εκτός από τις απαιτήσεις μας, υπάρχουν και οι υποχρεωσεις μας σαν δημότες.
Θα πρέπει και να πιστέψουμε στη δυναμική και τις προοπτικές της περιοχής μας “Ραφήνα-Πικέρμι”, ώστε όλοι μας να αισθανόμαστε συμμέτοχοι και υπερήφανοι για την ανάπτυξή της.

– Και μια τελευταία κουβέντα σας, λίγες μέρες πριν τις κάλπες

Είμαι άνθρωπος της προσφοράς, της επιμονής και του αποτελέσματος. Δώστε μου την ευκαιρία να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον αγώνα του Δημάρχου και των συνεργατών του για να γίνει ο Δήμος μας ένας ακόμη πιο όμορφος, καθαρός και σύγχρονος τόπος για να μένεις.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *