29/04/2024 12:45 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης: Από την Ραφήνα στην Περιφέρεια με τον Νίκο Χαρδαλιά!

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αττική Μπροστά”


Με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά “Αττική Μπροστά” κατέρχεται στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές ο Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσει τους πολίτες της Ανατολικής Αττικής στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1978 και κατάγεται από τον Μαραθώνα Ανατολικής Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής με ειδικότητα βιοπαθολόγος-μικροβιολόγος. Είναι μέλος στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και διετέλεσε γιατρός αγώνων ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (2010 – 2016) ΕΠΣΑ, ΕΠΣΑΝΑ.

Μετά από πολυετή εμπειρία σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής, όπως το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, το «Παίδων Πεντέλης», το Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», το «Αμαλία Φλέμινγκ» και το Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματά», δημιούργησε το δικό του μικροβιολογικό εργαστήριο με τίτλο «MEDI LAB Voulas» που βρίσκεται στη Βούλα Αττικής.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ήταν πρώτος επιλαχών στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη με 9.864 σταυρούς.

Επίσης, συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ).

Είναι μόνιμος κάτοικος Ραφήνας και παντρεμένος με τη Μαρία Κέππα, η οποία είναι νηπιαγωγός και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *