18/05/2024 11:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θησέας Ν. Μάκρης: Προβληματισμός για τη διαιτησία με τον Παλληνιακό

"Αναρωτιόμαστε εμείς τώρα πως σε μια καλή διαιτησία γίνεται ένα τόσο εξωφθαλμο λάθος χωρίς καμία δικαιολογία"


Ο Θησέας Ν. Μάκρης την Κυριακή ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Παλληνιακό σε ένα ματς που είχαμε τις ευκαιρίες να νικήσουμε την άκρως ανταγωνιστικη ομάδα του Παλληνιακου αλλα ειμασταν αστοχοι στη τελική προσπάθεια με αποκορύφωμα το δοκάρι μας στο 90 λεπτό.

Η προσπάθεια όλων των παικτών μας ήταν μεγάλη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η διαιτησία ήταν καλή με ένα όμως αδικαιολογητο λάθος το οποίο το είδε και το κατάλαβε και ο πιο απλος φίλαθλος που παρευρισκόταν στον αγωνα.

Σε προσπάθεια του επιθετικού μας, ο οποίος βγήκε σε θέση τετατετ μόνος του χωρίς κανένα άλλο αντίπαλο δίπλα του λίγο πριν πλασάρει τον τερματοφυλακα αμυντικό του αντιπάλου τον ανέτρεψε από πίσω λιγο πριν την περιοχή.

Ο διαιτητής ορθώς έδωσε φαουλ αλλά μετέτρεψε την κοκκινη σε κίτρινη κάρτα . Όλοι το είδαν εκτος του διαιτητή.

Και αναρωτιομαστε εμείς τώρα πως σε μια καλή διαιτησία γίνετε ένα τόσο εξωφθαλμο λάθος χωρίς καμία δικαιολογία!

Υ.Γ. Η δε συμπεριφορά του διαιτητή ήταν άκρως ειρωνική και μη αρμόζουσα σε διαιτητή ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και ιδιαίτερα με την επαγγελματική ιδιότητα του εκτός γηπεδων.

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας συνεπείς στο πλάνο μας χωρίς να μας επηρεάζει κάνεις αναφέροντας μετά από κάθε αγώνα αυτά που πιστεύουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε.

Η Β”  ομάδα μας απαρτιζομενη από αθλητές 2006 και 2007 (περσινοί πρωταθλητές πρωταθλήματος Κ16) γνώρισε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα την ήττα με σκορ 2-1 (σκορερ ο Σιδέρης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής) και έδειξε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας θα έχει μια άκρως ανταγωνιστικη ομάδα με στόχο τη γρήγορη ανάδειξη των νεαρών αθλητών μας και επάνδρωση της Α ανδρικής μας ομαδας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *