14/04/2024 2:53 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αλεξ. Νικολόπουλος: “Η Ραφήνα και το Πικέρμι πρέπει να πάρουν την θέση που τους αξίζει”

"Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά ,τα οποία απλόχερα μπορώ να προσφέρω"


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου είναι ο οικονομολόγος Αλέξανδρος Νικολόπουλος, με την παράταξη της Δήμητρας Τσεβά “Μπροστά σε Νέα Πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι”.

Ο κ. Νικολόπουλος είναι οικονομολόγος, διαθέτει και τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία ώστε από τον τομέα του να βοηθήσει τον Δήμο. Όπως λέει ο ίδιος: “Ως άνθρωπος της αγοράς αφού εργάζομαι ως Επενδυτικός σύμβουλος-Διαχειριστής, το προφανές είναι πως μπορώ να προσφέρω όλες τις γνώσεις μου και την πολυετή εμπειρία μου στον οικονομικό σχεδιασμό του δήμου.

Όντας πατέρας όμως και 2 παιδιών είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος με θέματα που άπτονται της διαπαιδαγώγησης των παιδιών όπως για παράδειγμα ο αθλητισμός. Για τον οποίο έχω και μια περαιτέρω ευαισθησία ως πρώην αθλητής του χάντμπολ. Παρόλα αυτά όπου θα υπάρξει ανάγκη θα βρίσκομαι εκεί για να συνδράμω”.

Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφιος;

“Ζω τα τελευταία 14 χρόνια στη περιοχή της Διώνης μαζί με την οικογένεια μου. Η αγάπη μου για την περιοχή μας με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Γνωρίζω πλέον τις αδυναμίες και τις ανάγκες του τόπου μου. Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά ,τα οποία απλόχερα μπορώ να προσφέρω”.

Γιατί να σας ψηφίσουν οι δημότες Ραφήνας-Πικερμίου;

“Η Ραφήνα και το Πικέρμι πρέπει να πάρουν την θέση που τους αξίζει. Ο δήμος μας αξίζει να είναι ξεχωριστός. Η αποφασιστικότητα μου, η επιμονή μου, η εργατικότητα μου,η ευαισθησία μου για το περιβάλλον είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία θα τα χαρίσω απλόχερα στις υπηρεσίες του δήμου. Έχω μάθει στη δουλειά μου να ακούω τους πελάτες μου τώρα είμαι έτοιμος να ακούσω και τους συμπολίτες μου”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *