18/05/2024 8:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλο “διπλό” στα Μέγαρα και κορυφή για τον Αστέρα Βάρης! (βίντεο)

Επιβλήθηκε 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων χάρη σε γκολ του Ντιαγνέ Μπάρα. στο 82ο λεπτό


Σ’ ένα ματς με μεγάλο πάθος και ένταση, ο Αστέρας Βάρης επιβλήθηκε 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων χάρη σε γκολ του Ντιαγνέ Μπάρα. στο 82ο λεπτό και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς όντας στην πρώτη θέση μαζί με Ρόδο και Μαρκό.

Σε μία απο τις πιο “καυτές” και δύσκολες έδρες της Γ’ Εθνικής, οι παίκτες του Καβάση έδειξαν ό,τι μπορούν να τα καταφέρουν και να πάρουν μία σπουδαία νίκη απο άποψη ψυχολογίας αλλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τη συνέχεια του απαιτητικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου, κρατώντας αρκετά την κατοχή της μπάλας και απειλούσαν την εστία του Μαρινάκη με σουτ εκτός περιοχής. Οι “κυανόλευκοι” στο 30ο λεπτό είχαν την πρώτη τους ευκαιρία για γκολ, με τον Χριστίνη να κάνει την κάθετη πάσα στον Μαγγανά, εκείνος να πλασάρει, αλλά ο Λέτσο ήταν στη σωστή θέση και κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 60ο λεπτό, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Χριστίνη να κάνει τη βαθιά μπαλιά για τον Ντούλια, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Λέτσο, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ δίπλα απο το δεξί δοκάρι της εστίας του.

Στη συνέχεια οι Δρυμούσης και Καραγιάννης, απο τον Βύζαντα, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, αλλά δίχως αποτέλεσμα, μιας και ο Μεϊμάρογλου βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και βρισκόταν πάντα μπροστά τους και τους αντιμετώπιζε αποτελεσματικά.

Στο 82ο λεπτό, ήταν η στιγμή που οι Βαριώτες, κατάφεραν να σκοράρουν με τον Δημητρόπουλο απο δεξιά να περνάει τους προσωπικούς του αντιπάλους, να κάνει τη σέντρα, ο Λέτσο στην προσπάθειά του να απομακρύνει, να κάνει τραγικό λάθος στον υπολογισμό της μπάλας και ο Ντιαγνέ Μπάρα σε… ρόλο επιθετικού να σκοράρει και να διαμορφώνει το 0-1.

Βύζας Μεγάρων (Αρχοντάκης Γ.): Λέτσο, Παϊκόπουλος (46′ Ζαχαράκης), Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης (63′ Καραγιάννης Μ.), Νέρες (80′ Χαϊκάλης), Δρυμούσης, Χατζημελετιάδης, Καραγιάννης Ι. (63′ Καλαϊτζάκης).

Αστέρας Βάρης (Καβάσης Γ.): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μανωλιάς, Μεϊμάρογλου, Μπάρρα, Μπελαβράκης (87′ Νικολακόπουλος), Χριστίνης (87′ Μπάκας), Μαγγανάς(62′ Μπερνιδάκης), Ντούλιας(80′ Καλομοίρης), Βασιλειάδης (62′ Πίκουλης), Μάγγος.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *