26/05/2024 12:28 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: “Πάρε στα χέρια σου τη δύναμη να αλλάξουμε τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας”

Το ζητούμενο είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι να αναλάβουν τις θέσεις ευθύνες


Ο διακεκριμένος ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος που το όνομα του έχει απασχολήσει πολλές φορές καθώς έχει αναλάβει πλήθος περιπτώσεων που έχουν γίνει αντικείμενο συζητήσεων στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και στα κανάλια και στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της Άννας Ραφτοπούλου “Ανάσσα” στις εκλογές του Οκτωβρίου στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ασκεί μάχιμη δικηγορία αναλαμβάνοντας δημοσίου ενδιαφέροντος υποθέσεις, αναδεικνύοντας το δίκαιο των πελατών του και την ασφάλεια της κοινωνίας.

Ο πατέρας του υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου των Πετρωτών Αρτέμιδος, πριν ακόμα γίνει ο δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος και διετέλεσε γενικός διευθυντής στο υπουργείο παιδείας, ενώ πλέον ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο.

Είναι αυτοδημιούργητος και με την επιστημονική του κατάρτιση θα συνεισφέρει αποφασιστικά στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των δημοτών μας και στην αναδιοργάνωση και στον εκσυγχρονισμό του Δήμου, ενώ θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη μιας διαφανούς και κρυστάλλινης διοίκησης.

Είναι οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών και ζητά την ψήφο σας ώστε με τις γνώσεις και την εμπειρία του να σας εκπροσωπήσει επάξια στον Δήμο. Στόχος του είναι η πραγματοποίηση έργων που θα κάνουν την ζωή όλων καλύτερη, βάζοντας τέλος στην μέχρι σήμερα όπως λέει “πελατειακή σχέση” της δημοτικής αρχής με τους πολίτες.

Τέλος ζητά την συμμετοχή σας και όχι την αποχή σας , αφού “απέχω σημαίνει αφήνω τους λίγους να αποφασίζουν για τους πολλούς”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *