02/05/2024 2:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

«Η Νέα Δημοκρατία ενεργητικά στο πλαυρό του Γιώργου Σωφρόνη”

Επίσκεψη στήριξης στον υπ. δήμαρχο Σαρωνικού από Διον. Χατζηδάκη και Στ. Κονταδάκη


Επίσκεψη στήριξης στην παράταξη «Σαρωνικός Αύριο» και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη, πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Διονύση Χατζηδάκη, Βουλευτή Νοτίου Τομέα, πρώην Δήμαρχο Π. Φαλήρου & Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και τον Στέλιο Κονταδάκη Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας & Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο προεκλογικό περίπτερο του Λαγονησίου, ο Γιώργος Σωφρόνης, με πλήθος μελών της παράταξης, υποδέχτηκε με συγκίνηση τους δύο ισχυρούς πολιτικούς άνδρες, σε αυτή την υψηλού κομματικού συμβολισμού συνάντηση, ενημερώνοντας τους για τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Σαρωνικός και για το πλαίσιο συνεργασίας με την κεντρική διοίκηση, προκειμένου χωρίς καμία καθυστέρηση να υπάρχει μια ευρεία συνεργασία :

«Θέλουμε μια γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με την Περιφέρεια ώστε χωρίς καθυστερήσεις να ξεκινήσουμε την υλοποίηση του προγράμματος μας. Από την πρώτη ημέρα της Δημοτικής μας Αρχής σηκώνουμε τα μανίκια και στοχεύουμε στην υλοποίηση των άμεσων προγραμματικών μας προτεραιοτήτων για την αποκατάσταση της οδοποιίας, τη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας, την ανάπλαση των δημοσίων χώρων και των χώρων αναψυχής, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αποχέτευση του παραλιακού μετώπου και την ενίσχυση της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας».

Σε κλίμα πλήρους συνεργασίας και ολόθερμης στήριξης ο κ. Κονταδάκης δήλωσε «Ο Δήμος Σαρωνικού έκανε ένα μικρό διάλειμμα που τον οδήγησε σε ανυπαρξία έργου και σε πισωγύρισμα. Δεν είναι η στιγμή για άλλους πειραματισμούς. Τώρα είναι η ώρα να εκλέξει ένα δήμαρχο έμπειρο, ικανό, με ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο και μια πολύ δυνατή παρουσία νέων ηλικιακά ανθρώπων. Είναι η ώρα του Γιώργου Σωφρόνη, ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής, ώστε η επόμενη πενταετία με τη στήριξη της περιφέρειας να είναι μια κερδισμένη πενταετία για το Δήμο. Είμαστε στο πλευρό του!».

Ενώ από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης, υπογράμμισε τη σημασία εκλογής του Γιώργου Σωφρόνη στο τιμόνι του Δήμου «Μπορεί ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης να έδωσε χρίσματα μόνον σε μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες, υπογραμμίζω όμως ότι στον Γιώργο Σωφρόνη δίνουμε το χρίσμα της ψυχής μας. Ο Γιώργος είναι ο πιο κατάλληλος, ο πιο έμπειρος αυτοδιοικητικός για να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου και να αξιοποιήσει όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ, του Ταμείου Ανάκαμψης για να αναβαθμιστεί ο Σαρωνικός».

Τέλος ο Γιώργος Σωφρόνης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κονταδάκη και τον κ. Χατζηδάκη για τις υψηλού συμβολισμού δηλώσεις κομματικής στήριξης «που βοηθούν τους δημότες να απαλλαγούν από τη σύγχυση και τη θολούρα που κάποιοι σκόπιμα δημιουργούν».

H παράταξη Σαρωνικός Αύριο με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες δεσμεύεται ότι θα αξιοποιήσει όλες τις εξαιρετικές δυνατότητες συνεργασίας με τους αρμόδιους υπουργούς και τον Περιφερειάρχη Αττικής, ώστε ο Σαρωνικός χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις να μπει σε τροχιά αναβάθμισης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *