18/07/2024 2:17 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

La Vie En Rose! Απ΄το Πικέρμι και τις Αχαρνές στα κέρδη των 9,6 εκατομμ. ευρώ

Η εταιρεία φυτικών καλλυντικών, που ξεκίνησε η Δήμητρα Κατσαφάδου από το σπίτι της με μια μικρή κατσαρόλα


Η Δήμητρα Κατσαφάδου μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή από την φράση «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» που έγινε viral αλλά η επιτυχία της εταιρείας φυτικών καλλυντικών LA VIE EN ROSE BY DIMITRA KATSAFADOU, που έχει δημιουργήσει, μιλάει από μόνη της. Μέχρι σήμερα μετρά 49 καταστήματα, ενώ στην Ανατολική Αττική ένα βρίσκεται στο Πικέρμι κι ένα στις Αχαρνές.

Αύξηση κερδών 30%

Σύμφωνα με τον ισολογισμό της εταιρείας, που δημοσιεύθηκε μόλις χθες, ο κύκλος εργασιών το 2022 ανήλθε σε 21,55 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 14% σε σχέση με τα 18,9 εκατ. ευρώ του 2021.

Το μικτό αποτέλεσμα ανήλθε στο ποσό των 17,1 εκατ. ευρώ γνωρίζοντας άνοδο 20,3% σε σχέση με τα 14,2 εκατ. ευρώ του 2021, ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 30% και ξεπέρασαν τα 12,3 εκατ. ευρώ, όταν το 2021 είχαν κυμανθεί περί τα 9,4 εκατ. ευρώ. Ανάλογη άνοδο 30% γνώρισαν και τα κέρδη μετά φόρων που ανήλθαν σε 9,6 εκατ. ευρώ από 7,3 εκατ. ευρώ το 2021.

Τα 49 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην οικονομική έκθεση, στο τέλος του 2022 η εταιρεία διέθετε 49 υποκαταστήματα σε Χαλκίδα, Περιστέρι, Λάρισα, Αλεξάνδρεια, Αγία Παρασκευή, Ναύπλιο, Κηφισιά, Τρίκαλα, Νέα Σμύρνη, Θεσσαλονίκη, Παγκράτι, Ραφήνα, Καλλιθέα, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Ηλιούπολη, Παλαιό Φάληρο, Χανιά, Τρίπολη, Καλαμάτα, Mετς, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Εύοσμο Θεσσαλονίκης, Κατερίνη, Βόλο, Σέρρες, Καλαμαριά, Ιωάννινα, Κοζάνη, Κέρκυρα, Αγία Παρασκευή (3), Αχαρνές, Κέντρο Αθήνας (Σταδίου 10), Γλυφάδα (2), Αλεξανδρούπολη, Ελευσίνα, Ρόδο, Κορυδαλλό, Καβάλα, Ξάνθη, Δράμα, Κομοτηνή, Λαμία, Πετρούπολη και Πικέρμι.

Από την μικρή κατσαρόλα στους 200 εργαζόμενους…

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 από την Δήμητρα Κατσαφάδου (ή Μαλακοδήμου), η οποία είναι χημικός και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια η αρχή έγινε από μία μικρή κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού της και σήμερα η LA VIE EN ROSE διαθέτει ένα πρότυπο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας καλλυντικών προϊόντων στην Αγία Παρασκευή Αττικής, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ καθώς και μία αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Στην εταιρεία απασχολούνται 200 άτομα, μεταξύ των οποίων χημικοί, χημικοί μηχανικοί, μηχανικοί παραγωγής, καθώς και κοσμητολόγοι.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου, Νικόλαος Μαλακοδήμος.

Πηγή: businessnews.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *