27/04/2024 11:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κων. Δέδες: “Οι λόγοι που συστρατεύομαι ως υπ. περιφερειακός σύμβουλος με τον Ν. Χαρδαλιά

"Η δέσμευσή του σε όλους μας και η εμπειρία του με κάνουν απόλυτα σίγουρο για την επιλογή μου"


Ο Νίκος Χαρδαλιάς, βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διαμορφώσει μια καλύτερη μέλλον για την περιφέρεια μας.

Αυτό δεν είναι ένα προεκλογικό τσιτάτο ή κάτι αντίστοιχο. Είναι η πραγματικότητα που θα ζήσουμε την επόμενη πενταετία.

Ένας από τους βασικούς λόγους που κάποιος αποφασίζει να ειναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είναι η δέσμευσή του στην κοινωνία. Ο Νίκος Χαρδαλιάς και όλοι εμείς οι υποψήφιοι που τον συνοδεύουμε, έχουμε μια σταθερή πίστη στην ανάγκη να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της Αττικής. Έχω αναφέρει σε όλη την τρέχουσα προεκλογική περίοδο αναλυτικά το πρόγραμμα μας και πως σκοπεύουμε με πράξεις και έργα να πάμε την «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Θέλω να αναφερθώ όμως στους λόγους που συστρατεύομαι μαζί του.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση του, του επιτρέπει να αντιμετωπίζει προβλήματα και προκλήσεις που εμφανίζονται σε μια περιφέρεια με αποτελεσματικότητα. Να παίρνει αποφάσεις που λαμβάνονται και βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα, με προοπτικές και μόνο στόχο τη βελτίωση της περιφερειακής ανάπτυξης της Αττικής.

Γιατί αφουγκράζεται πλήρως την ανάγκη για κοινωνική ενσωμάτωση, ειδικά στις περιοχές που αντιμετωπίζουν διάφορες κοινωνικές προκλήσεις όπως η ανεργία, η φτώχεια και η ανισότητα. Έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία ευκαιριών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες, προωθώντας την κοινωνική συνοχή.

Γιατί η δέσμευσή του σε όλους μας και η εμπειρία του με κάνουν απόλυτα σίγουρο για την επιλογή μου.

Η «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» με τον Νίκο Χαρδαλιά στο τιμόνι και εμένα δίπλα του ως θεματοφύλακα των ζητημάτων της Ανατολικής Αττικής, θα είναι η παράταξη των λύσεων.

Σας καλώ όλους να με στηρίξετε με την ψήφο σας την Κυριακή, να μου δώσετε την δύναμη να βρεθούμε δίπλα-δίπλα στα δύσκολα που θα βρούμε απέναντι μας.

Δίνουμε ραντεβού στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μαζί για να πάει η «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Κωνσταντίνος Αντωνίου Δέδες
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Μέλος ΔΣΑ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *