14/04/2024 2:23 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο σπάνιος Σάββας Αραπκιλής που δεν θέλει να μιλάνε για αυτόν

Είναι ο μοναδικός υποψήφιος που δεν έχει τυπώσει κάρτες του για τις εκλογές


Ο Σάββας Αραπκιλής είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ”Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”. Δεν είναι είδηση, το ξέρω… Το λέμε όμως, έστω και στο παρά… δύο, γιατί αν περιμένετε να δείτε μια κάρτα, ένα φυλλάδιο ή να σας το πει ο ίδιος, θα περιμένετε άσκοπα.

Ο Σάββας Αραπκιλής είναι μοναδική περίπτωση. Ίσως ο μοναδικός εν Ελλλάδι υποψήφιος που δεν τύπωσε κάρτες με το ονομά του, ούτε πήρε τηλέφωνο κανέναν να τον ψηφίσει. Άντε με τα χίλια ζόρια τον έπεισαν να κάνει μια εκδήλωση, -όχι μόνος του βέβαια-, για να ενημερωθεί ο κόσμος ότι (ξανα)κατεβαίνει στις εκλογές.

Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, είναι low profile, δεν αυτοπροβάλεται στα social, δεν μιλάει για τον εαυτό του, δεν θέλει να γράφουν για αυτόν.  Άνθρωπος των έργων, κι όχι των λόγων. Αυτό που τον απασχολεί είναι να κάνει καλά την δουλειά του. Γι αυτό μην ρωτήσετε ποτέ τον ίδιο, να μιλήσει για τον εαυτόν του. Το απεχθάνεται. Ρωτήστε αυτούς που συνεργάζεται στον Δήμο, ρωτήστε τους δημότες, ρωτήστε όποιον θέλετε. Όλοι θα σας πουν τα ίδια λόγια. “Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση”.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην εκδήλωση που έγινε πρόσφατα, ο καθηγητής Παντελής Σκλιάς εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ούτε είναι τυχαίο που στην ίδια εκδήλωση ο συνυποψήφιός του Σπύρος Λουκάτος είπε: “Αν δεν θέλετε να ψηφίσετε εμένα, ψηφίστε τον Σάββα, γιατί το αξίζει”.

Ταπεινός, μετρημένος, σοβαρός, κι αξιόπιστος και στην δουλειά του συγκροτημένος και μια ζωή στους δρόμους. Το γραφείο του στον Δήμο, είναι “διακοσμητικό”, αφού δεν πατάει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, είναι στους δρόμους. “Πνίγεται” μέσα. Άλλωστε όπως λέει ο ίδιος΅”Η δουλειά μου είναι εκτός γραφείου, κι όχι στην καρέκλα”.

Θα μπορούσα να γράψω για τον Σάββα, και δυό και τρεις χιλιάδες λέξεις. Ξέρω όμως ότι θα τον φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν του αρέσουν τα ευχολόγια και τα καλοπιάσματα. Τα παχιά λόγια και οι φανφάρες. Γι αυτό και μόνο, σταματώ εδώ.

Υ.Γ. Στην ερώτηση, αν αξίζει την ψήφο σας… το αφήνω στην κρίση σας!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *